HOQUEI PATINS

Resum de la tercera jornada de l'OK Lliga

El Vendrell perd la imbatibilitat a Voltregà

Logo de l'OK Lliga

La tercera jornada de l’OK Lliga ens ha portat ja una certa normalitat en  els resultats, si exceptuem la derrota del Vendrell a Voltregà, potser menys inesperada, ja que els vendrellencs, no ho oblidem, han perdut en dues temporades la base de l’equip campió.

Divendres es van jugar dos partits amb similars desenvolupaments. Ambdós van veure guanyar als visitants i també al descans hi havia empat a 1 gol. Al Blanes -Barça (3 a 10 al final), els locals començaven una nova etapa després de la marxa de M. Umbert , per motius que ha promès explicar. El Barça es va avançar al marcador – Torra – i Bargalló va empatar abans del descans. A la segona part els de R. Muñoz van posar a l’equador de la segona part un 1 a 6 i després, fins al final, alternança de gols. Torra, amb 4 gols, va ser el gran golejador les partit.

En l’altre partit, Calafell 4 - Vic 5. Destacar que el mateix;  després d’un empat a un gol a la primera part i d’alternances al marcador. A la segona es va decidir  amb un gol de Rocasalbas, a manca de 57 segons pel final. Final que, si ens atenem per ser objectius a l’acta, va ser mogudet.

Dissabte es va jugar la resta de partit, excepte el Vilanova – Reus d’avui diumenge.  A l’Igualada 3 - Lleida 0, els igualadins van sumar la seva primera victòria, en un partit que van controlar i dominar des de l’inici. La primera part va finalitzar  amb avantatge local  d’1 a 0 (Vives). A la segona, Vives i Baliu van deixar els tres punts a casa. Dimarts es recuperarà el partit  de la primera jornada contra el Cerceda.

El Cerceda va treure un puntet de la seva visita a Lloret, on els locals van deixar escapar la seva avantatge, davant un equip- el gallec- que va arribar poc a porteria però va mostrar una gran efectivitat. Amb 2 a 0 al descans (Carbó i Pelicano), semblava que el partit no s’escaparia però una segona part amb alternança de gols ( 4 a 2 a favor del Cerceda)  deixa al Lloret en zona de descens.

El Tordera es va enfrontar amb poques opcions davant el Liceo, que ja ha recuperat a L. Ordoñez, autor dels tres gols gallecs, i es va complir el pronòstic; 0 a 1 en el descans i resolució en la segona. Destacar que el Tordera  va mostrar molt poca efectivitat  en atac i va desaprofitar tres jugades a bola aturada.

El Vendrell va caure a Sant Hipòlit perdent la seva imbatibilitat,  en un partit en què Torelló, el porter local, va estar encertadíssim. Tot el peix es va vendre a la segona part, ja que al descans es va arribar sense que s’ hagués mogut el marcador. Tirso, A. Rodriguez i Grau  van marcar pels locals i Albesa, de falta directa pels  de Cabestany.

En el duel fratricida, quatre anys després, el Noia es va imposar en en els darrers minuts al Vilafranca. Una primera part elèctrica – 3 a 3 en el marcador-, ens va portar a una segona amb les mateixes característiques: partit d’anades i tornades, alternances en el marcador i emoció fins al final, ja que Caldú, a 5 segons pel final, va llençar la falta directa acumulativa que va aturar L. Gil

Avui diumenge, el Reus ha guanyat  per 3 gols a 4 al Vilanova en un partit en què la polèmica arbitral ha estat la nota negativa d’un triomf normal (veure cròmica).