OK LLIGA

El Moritz CE Vendrell perd la imbatibilitat a la pista del Voltregà

Dimarts 29 d'octubre el Moritz CE Vendrell rep la visita del Tordera

El Moritz CE Vendrell va perdre 3 a 1 a la pista del CP Voltregà.  Els del Baix Penedès veuen com perden la imbatibilitat.

Una bona actuació dels porters dels dos equips durant tot el partit va suposar arribar al descans amb un empat a zero gols. El marcador el va encetar el Voltregà amb un gol de Tirso Gómez al minut 30 i dos minuts després Albert Grau va fer el 2 a 0. Al minut 39 Eloi Albesa va poder retallar distàncies en el marcador gràcies a una falta directa per acumulació de faltes de l'equip local.

Quan semblava que el Vendrell es podia emportar almenys un empat, al minut 44 Àlex Rodríguez va fer el 3 a 1, que seria el resultat definitiu. Cal dir, però, que abans del final el Vendrell va diposar de dos penals, però Roger Torelló va aturar els xuts de Lluís Ferrer i Xixi Creus. Pel que fa a la Lliga ACHP Sub-23, el Voltregà va guanyar per 7 a 3.

Dimarts, partit avançat amb el Tordera
Ara l'equip ja pensa en el proper partit de l'OK Lliga que aquesta setmana s'avança al dimarts 29 d'octubre, perquè el dissabte 2 de novembre jugarà el partit de tornada de la Copa Continental a la pista del Benfica (Portugal). Concretament, dimarts a les 21 h, el Moritz CE Vendrell rebrà la visita del CP Tordera. Abans, a les 19 h, es jugarà el corresponent partit de la Lliga ACHP Sub-23. Es fa una crida a tota l'afició per venir al pavelló del Club i animar l'equip per ajudar-lo a aconseguir una victòria que el mantindria a la part alta de la classificació de l'OK Lliga.