TERCERA DIVISIÓ

Golejada contundent del CF Vilanova als darrers 25 minuts

Els blaus superen el Jesús i Maria i trenquen la sequera golejadora amb un 4 a 0

Imatge d'arxiu de Moha, un dels homes clau al mig del camp

Punt i final a la mala ratxa de cara a porta del CF Vilanova. Aquest diumenge al migdia els de Manel Rodríguez han mostrat la seva cara més letal en un partit davant el Jesús i Maria que han acabat guanyant per 4 a 0. Tanmateix, no s'ha desencallat fins al minut 65, quan ha a arribat el primer gol del migdia.

La primera part no ha estat gens lluïda. El Vilanova no acabava de rutllar i, a més, ha hagut de patir un arbitratge desconcertant, que no ha aplicat la mateixa vara de mesurar. A tall d'exemple, Raventós ha vist una groga per una falta que no era res de l'altre món, mentre que un cop de colze que ha obligat a cosis quatre punts de sutura a Carlos Contreras no ha rebut cap sanció. Però, per damunt de tot, era el Vilanova qui seguia sense funcionar. Si ja hi havia una obsessió malaltissa pel gol, només calia capficar-se per l'àrbitre.

A la represa, l'entrada d'Òscar per Blas ha afegit pressió a dalt, de manera que els visitants han passat a tenir més problemes per jugar amb comoditat des del darrere. L'1 a 0 l'ha fet Prades, amb una vaselina poc convencional, que ha posat punt i final a una ratxa de prop de 350 minuts sense marcar. Els de les Terres de l'Ebre han avançat línies, cosa que el Vilanova ha agraït. Víctor Morillas, al minut 79, ha encarrilat el partit amb el 2 a 0, després d'aprofitar una bona passada de Rubén Cortés.

L'últim tren pels visitants ha arribat de penal, al minut 84, però Nito l'ha aturat. Tot seguit, ha arribat la sentència vilanovina. Prades ha resolt un u contra u amb el porter dins de l'àrea. El 3 a 0 era el seu segon gol del dia. La golejada l'ha culminat Òscar Hernando, que ha rematat una bona passada de Víctor Morillas.

El 4 a 0 retorna la tranquil·litat a un Vilanova que, de moment, és un equip d'extrems. Dels 11 gols que ha marcat aquesta temporada, 10 s'han repartit en només tres partits. I a la meitat dels vuit partits que ha jugat no ha vist porta.