OK LLIGA

El CP Calafell cau derrotat a la pista del Reus

El Club Patí Calafell va aconseguir aguantar-li el tipus durant la primera part al Reus Deportiu, però finalment va caure 8-3 a la segona

CP Calafell. El CP Calafell cau derrotat a la pista del Reus

El Club Patí Calafell Tot l’Any va aconseguir aguantar-li el tipus durant la primera part al Reus Deportiu, en el partit de la desena jornada de l’OK Lliga 2013-2014 que van disputar ahir a la nit a la capital del Baix Camp. Però en la segona meitat, els reusencs van posar el turbo i van golejar els verd-iblancs (8-3) amb unes dianes que van desequilibrar el partit en els moments més decisius.

Al Calafell Tot l’Any se li va notar de bon començament la confiança i la motivació nascudes de les darreres victòries i va jugar de tu a tu al Reus durant els primers 25 minuts. Fins i tot es va avançar en el marcador, als quatre minuts, amb una jugada d’autèntic tiralínies que va rematar Marc Vergés. Tot i que la rèplica reusenca va arribar als trenta segons, l’empat va mantenir-se molts minuts i els locals van haver de suar sang i llàgrimes per anar al descans amb un esquifit 2-1.

Aquesta primera part va jugar-se amb molta pressió, sobretot per la defensa avançadíssima del Reus, però el marcador era curt per la gran actuació dels dos porters, David Arellano i Roger Molina, que van aturar un grapat de penaltis i faltes directes i van resoldre, sobretot el calafellenc, diversos un contra un. Els pals, a més, es van aliar contra el Calafell, ja que van rebutjar fins a tres boles visitants que es colaven a la porteria.

El panorama va canviar a la segona part. Dos gols gairebé consecutius del Reus, un de jugada i un de falta directa, van començar a decantar el matx en favor dels locals. El Calafell va aconseguir retallar distàncies (4-2) a cinc minuts del final, amb un gol de Borja Ferrer. Però en el minut següent, el Reus va rematar la feina amb dues dianes. La diferència en el marcador ja semblava definitiva, però tot i que el Calafell va escurçar-la amb un gol de penalti de Gerard Vergés, els reusencs van rematar la feina amb dos gols més (un de jugada i un de penalti) en els darrers compassos del partit.

La victòria del Reus va ser considerada justa, si bé excessiva pel que fa al resultat, per l’entrenador del Club Patí Calafell Tot l’Any, Pere Varias. “Hem començat la segona part amb un 2-1 i, tot i que el Reus havia fet mèrits per anar guanyant, nosaltres estàvem fent un partit seriós, el que ens interessava. També hem tingut les nostres opcions, però no hem sabut aprofitar la bola aturada en moments clau”, va explicar. Varias va afegir que “el tercer i el quart del Reus han canviat el partit, perquè nosaltres hem hagut d’obrir el joc i quan t’obres amb un rival tan letal a la contra com aquest, et rematen”.

El tècnic verd-i-blanc va subratllar també que “malgrat el resultat, fins als darrers minuts l’equip ha estat ben posat a pista, ha treballat dur i ha intentat fer les coses ben fetes, però no ens han acabat de sortir. No hem estat encertats de cara a porteria, sense la sort que havíem
tingut en les darreres jornades en els moments que decanten els partits”. I que “hem tingut l’actitud adequada, però a pistes com aquesta has de fer les coses molt ben fetes i no et pots permetre ni un error. De la defensa avançada del Reus ens n’hem sortit prou bé quan estàvem frescos, però al llarg dels minuts ens ha penalitzat molt”.

De la seva banda, l’entrenador del Reus Deportiu, Alejandro Domínguez va manifestar que “nosaltres hem fet el partit que volem fer sempre, tot i que ens surt millor a casa que fora: molt agressiu, defensant molt amunt i no deixant jugar el rival”. Domínguez va reconèixer, així mateix que “hem jugat contra un molt bon equip. Si el Calafell ens hagués fet mal en les ocasions que li hem donat a la primera part, el partit hauria estat molt diferent”.

El tècnic roig-i-negre va tenir altres paraules elogioses pel Tot l’Any: “És un equip ben construït i que sap el què juga. Té una primera passada de contraatac boníssima i els jugadors sense bola surten amb una gran rapidesa. Ja ho feien l’any passat. Avui s’han plantat cinc ocasions
sols davant de la nostra porteria. I en el quatre per a quatre, és un dels equips més treballats de l’OK Lliga. Pere Varias és d’una escola d’hoquei molt elaborat i això és nota”.

Dissabte 21 de desembre, el Calafell Tot l’Any rep a casa el Patí Vilanova El Calafell Tot l’Any tancarà l’any, abans de les vacances de Nadal, rebent el Club Patí Vilanova a casa. El partit, de l’onzena jornada de l’OK Lliga 2013-2014, es disputarà dissabte 21 de desembre, a les
20 hores, al pavelló poliesportiu municipal “Joan Ortoll” de Calafell (Passeig de la Unió s/n). El Vilanova arriba en un moment molt baix a un dels dos xocs penedesencs de la jornada (l’altre és el Noia- Vendrell): cuer i amb zero punts quan ja s’ha disputat gairebé una tercera part del calendari. No obstant, no serà un partit fàcil perquè es preveu que les penúries del Vilanova el facin sortir a totes. Per al Calafell serà una oportunitat de consolidar-se a la zona tranquil·la de la classificació i rendibilitzar les seves recents victòries, que li han permés no perdre llocs tot i la derrota d’ahir.