Cursa Solidària

Juanma García i Pilar Guallar guanyadors de la III Cursa Solidària de les Roquetes

Dimarts 31 de Desembre vam celebrar la III Cursa Solidària de les Roquetes. En total es van inscriure 284 atletes a la cursa gran i 64 a la cursa infantil, amb la qual cosa es va incrementar en 50 corredors respecte de l’any anterior

EIX. III Cursa Solidària de Les Roquetes

EIX. III Cursa Solidària de Les Roquetes

Les xifres realment importants van ser els 1.005,00€ que es van recollir i lliurar a les escoles públiques de Les Roquetes per compra de material escolar pel curs vinent.

L’Agrupació de Balls Populars de les Roquetes és qui organitza la Cursa, però no volem oblidar que tot això no hagués estat possible sinó fos per la col·laboració de molts altres com són: Regidoria d’Esports i Policia Local de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, ADF, Bar del Mercat, Decathlon, UCER, Botiga d’Esport XTerra i papereria Mon-D. A més del patrocini de molts establiments de Les Roquetes que han volgut col·laborar en aquesta causa solidària i de moltes persones que voluntàriament han participat en fer més lluïda la cursa i cada vegada més popular a la comarca.

Els guanyadors de la cursa gran en homes van ser en primera posició Juanma García Mendoza seguit de Raul Colorado Sánchez i Gerard Gil Sentís en tercera posició. En dones la primera va ser Pilar Guallar Armengol, segona posició per Berta Serrano Bilbeny i tercera posició per Laura Sánchez Salazar. El guanyadors de la cursa infantil van ser Alex Calsina i Aina Camacho.

Aquesta edició de la Cursa Solidària es proposava col·laborar amb l’escola pública. La recaptació íntegra ha estat repartida a parts iguals entre les tres escoles públiques de les Roquetes per la compra de material escolar.

Amb aquest acte esportiu i solidari, es donen també per tancats els actes que l’Agrupació de Balls Populars de Les Roquetes ha organitzat en motiu del 40è aniversari de Festa Major a Les Roquetes.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!