Futbol Americà

Victòria pels Eagles amb patiment final

Els que no van poder acostar-se al camp de Vilafranca Eagles es van perdre un gran partit en un matí solejat amb unes temperatures molt agradables per gaudir del futbol

P. Surià. Imatge del partit

En els primers minuts del primer quart els Eagles van dominar la situació davant la inoperància de Reds tant en defensa com en atac, que va provocar que l’atac vilafranquí, anotés 3 touchdowns en pocs minuts, per la bona feina defensiva, recuperant un fumble a la iarda 20 rival, per Francesc del Moral i interceptant al quarterback egarenc i fent un bon retorn per part del safety Alex Suárez, fet que donava dues bones posicions de camp al fulminant atac dels Eagles, que no va perdonar i ràpidament es va situar amb 3 touchdowns d’avantatge, anotats per Elias Ramírez, Ignasi Blanca i Jaume Rojano.

Abans de la mitja part, noves anotacions d’Elias Ramírez i Ignasi Blanca, combinat amb la bona feina defensiva, que tant sols deixava anotar un TD als Reds, deixava el marcador en un favorable 33 a 7 pels locals.

No obstant això, el Head Coach dels Eagles Joan Pere Bejarano posava el seu equip en preavís, que el partit encara no estava guanyat i que no es podien relaxar durant aquesta segona meitat.

La seva intuïció no anava desencaminada perquè els Reds de Terrassa van sortir a la segona part a donar-ho tot malgrat tenir un marcador molt en contra i jugar en camp contrari, en aquesta segona meitat, els Reds només van permetre un TD més del runningback Ignasi Blanca, i llavors va començar el festival de TD egarencs, on van posar contra les cordes als Eagles, que van fer valdre el bon avantatge de la primera meitat, per emportar-se el partit per un ajustat 40 a 35 final.

Aquest resultat davant el segon classificat fa que els Eagles quedin segons a la classificació amb 3 victòries i una derrota, fent un pas endavant per la classificació per playoffs i la victòria a casa fa que els Eagles portin invictes a casa dos anys, ja que el proper partit a Vilafranca no serà fins el 23 de febrer i la darrera derrota va ser el 12 de febrer de 2012.