COPA DEL REI 2014

Vic i Barça semifinalistes de la Copa del Rei d' hoquei patins

El C.P. Vic i el F.C. Barcelona disputaran demà dissabte la segona semifinal de la Copa del Rei que es juga en el Pavelló “Onze de Setembre” de Lleida en eliminar respectivament al Cerceda i LLista Lleida, en els partits de quarts de final disputat aquesta tarda –vespre

En el primer partit el Vic s’ ha imposat als gallecs del Cerceda per un esquàlid 1 a 0 , gol  marcat en el minut 8 de ls segona part per Titi Roca, desprès de que  en la primera part els atacs osonencs s’ han estavellat davant laporteria del cerceda  molt ben defensada per W. Dominguez.

Malgrat tot en els darrers 20 segons de partit  i desprès de que Rocasalbas no marqués un penal , el rebuig ha portat a la 15êna falta  acumulativa contra el Vic que M. Payero ha enviat al travesser i no ha permès portar als gallecs a la pròrroga

C.P. Vic, 1 C.P. Cerceda, 0

LA FITXA DEL PAPRTIT

C.P. Vic (0+1): Carles Grau, 'Mia' Ordeig, 'Titi' Roca, Roger Rocasalbas, Cristian Rodríguez – (cinc inicial) - Romà Bancells, Jordi Bartrès y Jordi Burgaya.

C.P. Cerceda (0+0): Guillermo Domínguez, Joan Manuel Grasas, José Ramon López, Martín Payero, David Torres – (cinc inicial) - Gonzalo Pérez, Juan Fariza y Jacobo Mantiñan.

Gols: 1-0, 'Titi' Roca (min 33).

Árbitres:  Srs .Sandoval Santos i Sanz

En el segon partit la lògica s’ ha acabat imposant i malgrat que en els primers minuts el Lleida ha disposat  de oportunitats per avançar-se en el marcador ha estat el Barça qui ha imposat el seu potencial, finalitzant el primer temps amb 3 gols a 0 pels de R. Muñoz.

En la segona part   el Barça ha continuat manant enel partit  i a manca de 8 minuts portava un còmode avantatge de quatre gols. Aquí els locals han  fet el darrer esforç i s’ han apropat en el marcador, però al final es el Barça qui jugarà  davant el Vic una de les semifinals

ICG Software Lleida  3 F.C Barcelona  6

FITXA TÈCNICA

ICG Software Lleida (0+ 3): Lluís Tomàs, Carlos Trilla, Joan Cañellas, Marc Soler, Andreu Tomàs – (cinc inicial) - Lluís Rodero, Moisés Escudero, David Ballestero

FC Barcelona (3+3): Sergi Fernàndez, Sergi Panadero, Pablo Álvarez, Reinaldo García, Marc Torra – (cinc inicial) - Marc Gual, Raúl Marín, Matías Pascual y Xavi Barroso.

Gols: 0-1, Sergi Panadero (min 8); 0-2, Marc Torra (min 12); 0-3, Matías Pascual (min 14); 1-3-  Lluis Rodero ( min 26); 1-4- Pablo  Alvarez ( min 33) ; 1-5 Reinaldo Garcia  ( min 42) ; 2-5- Lluís Rodero ( min 44) ; 3-5- Lluís Rodero ( min 46 ) ; 3-6- Matias Pascual de FD ( min 50)

Árbitres:  J. Molina y  A. López Expósito

Targetes Blaves: Escudero, Rodero i A. Tomas del Lleida i Barroso del Barça