CTT Cubelles

Biel Duran campiò de la fase comarcal dels jocs escolars 2014

Aquest divendres es va celebrar la fase final dels jocs escolars 2014

Redacció Cubelles 08-04-2014 10:41 Lectures 3285

Arxivat a:

Eix. Biel Duran

Eix. Biel Duran

Biel Duran en categoría benjamí, disputava la fase final, desprès de haver quedat primer de la fase regular. En la fase final jugaría amb un grup de quatre. En el primer partit guanyaria per 2 sets a 0 a Bernat Monterde. En el segon partit tornaria a guanyar per 2 sets a 0 a Marc Palacios. I en l’ultim partit, li tocaria jugar contra Didac Soler, el rival de més nivell durant tota la fase regular. Però Biel Duran, jugaría un gran partit i s’acabaria imposant per 2 sets a 0 .

Gran campionat del jove benjamí del Club Tennis Taula Cubelles, que ha jugat a un molt bon nivell durant totes les fases dels jocs escolars. Biel Duran te nomès 9 anys, i aquest ha sigut el primer campionat que ha participat i que finalment ha acabat guanyant . Una trajectòria més que bona, per ser el primer any que competeix.

Per la setmana vinent el primer equip començarà el playoff contra el CC SANTS. 
 


ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No