CEH Vendrell

No va ser la millor versió dels sèniors vendrellencs a casa (23-36)

Redacció El Vendrell 08-04-2014 10:48 Lectures 494

Arxivat a:

CEH Vendrell. Imatge del juvenil masculí del CEH Vendrell

CEH Vendrell. Imatge del juvenil masculí del CEH Vendrell

Derrota per 23 a 36 del sènior del CEH Vendrell davant d’un Sarria de Ter que va saber aprofitar les dues cares que van presentar els jugadors vendrellencs en un partit que a priori havia de ser molt més equilibrat.

El primer parcial va ser per als gironins per 15 a 16. Aquests primers trenta minuts van ser una mostra del que havia de ser el partit, dos equips que oferien diferents maneres de jugar però que tots dos trobaven porteria amb relativa facilitat i oferien un joc força vistós i ràpid que feia que totes les accions de joc fossin espectaculars i molt dinàmiques. Tot estava igualat i els dos equips es torbaven els parcials amb molta solvencia.

El segon parcial també va ser per als visitants per 8 a 20. Desconnexió total, es el resum que es pot fer del que van fer els jugadors vendrellencs en aquest segon periode. Un seguit de decisions arbitrals sumat a les errades dels jugadors locals va fer que el partit es trenqués i el Sarria de Ter ho va saber aprofitar per esborrar del mapa a un jugadors vendrellencs que van oferir la seva pitjor versió en el que era l’últim partit de lliga a casa com a locals.

La propera jornada el CEH Vendrell visitarà (dissabte 12 d’abril a les 19.00 h) el Palautordera amb l’objectiu de borrar aquesta imatge i acabar amb un bon partit aquesta nova temporada a la Primera Nacional.

 

Es va poder guanyar amb més diferència (25-21)

L’equip juvenil masculí del CEH Vendrell va disputar un seriós partit davant l’HC Vallag, aquest passat dissabte al Pavelló Municipal del Vendrell. Els homes de Marlés van guanyar per 25 a 21.

Tot i portar la iniciativa els vendrellencs, va haver moments del partit on els de La Llagosta van aprofitar les imprecisions dels locals. Tot i semblar un partit fàcil, pels vendrellncs no va ser.

Es va arribar al final amb la victòria de 25 a 21 donant la sensació, que havia de ser un resultat més ampli (amb més diferència) i haver guanyat amb més comoditat.

El proper cap de setmana, els homes de Marlés gaudiran de setmana de descans i poer tant, junt amb la setmana de festa per Setmana Santa, no tornaran a jugar fins el proper cap de setmana del 26-27 d’abril on visitaran la pista del Vilanova Hipersimply.


ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No