Futbol Sala

El frankfurt la Fita guanya la lliga de futbol sala 'Vila de Sitges'

Redacció Sitges 08-04-2014 11:14 Lectures 1347

Arxivat a:

El Bar Restaurante Garrofer aconsegueix el segon lloc final a la Lliga de Futbol Sala Vila de Sitges al sumar un punt davant del Bali Club i aprofitar l’ensopegada de la Penya Barcelonista-Marqueting Nil, que finalitza tercer.

La Penya Barcelonista-Marqueting Nil depenia d’ell mateix per aconseguir el sots-campionat, tot que s’enfrontava al millor equip de la Lliga, el Frankfurt La Fita, que, amb el títol sota el braç des de fa dues jornades, no es jugava res.

La “Penya” es va veure sorprès per un “Frankfurt” que, amb un “poker” de gols de Lucas Amat, es va endur l’encontre per 5 a 4.

Amb aquest resultat, el Frankfurt La Fita finalitza la temporada amb 46 punts, fruit de 15 victòries, 1 empat i 2 derrotes. A més és l’equip que més gols ha marcat (117) i menys n’ha rebut (37).

Per la seva part, la Penya Barcelonista-Marqueting Nil, amb 36 punts -havent sumat 1 dels darrers 6 punts en joc-, havia d’esperar la derrota del Bar Restaurante Garrofer davant del Bali Club per fer-se amb el 2on lloc final.

Sabent el resultat de la “Penya”, el Bar Restaurante Garrofer tenia prou amb un punt per acabar 2on, però s’enfrontava al Bali Club que es jugava finalitzar la Lliga en 6è lloc.

El partit va acabar amb empat a 4 gols -amb “hattrick” d’Antonio Flores- resultat que beneficiava al “Garrofer” i perjudicava els interessos del “Bali”. Els primers obtenien el punt necessari per aconseguir el sots-campionat amb 37 punts; mentre que els segons perdien una plaça a la taula classificatòria i acabaven la temporada en 7è lloc amb 24 punts, encadenant quatre jornades sense perdre.

Festival anotador de Jose Anddy Cubas, autor de 9 gols, en la còmode victòria de l’Art Bonaire davant de la Penya Espanyolista-Can Xavi per 12 a 1. Amb aquests gols, el jugador de l’Art Bonaire es fa amb el títol de “pichichi” de la Lliga amb un total de 34 gols.

L’Art Bonaire finalitza la temporada 4rt amb 36 punts -encadenant tres victòries consecutives-. S’ha de recordar que el “Bonaire” va acabar la primera volta de la Lliga en 2n lloc, a un punt del liderat, i sis punts més que el llavors 4rt classificat, el Bar Restaurante Garrofer.

Per la seva part la Penya Espanyolista-Can Xavi tanca la taula classificatòria amb 4 punts.

El Dionisos FutSal obté el 5è lloc amb 27 punts -amb una fluixa segona meitat de la temporada, on només ha sumat 11 dels 27 punts possibles-, al vèncer al Sucrense -8è amb 15 punts- per 9 a 4, amb “hattricks” d’Enric Miró i Victor Gonzalez (Dionisos FutSal) i Luis Alfredo Vargas (Sucrense).

El Vallpineda, que també aspirava al 5è lloc, s’ha de conformar amb la 6na plaça final, amb 25 punts, tot i el triomf davant del Suburense de Aluminio (5-2), gràcies al “hattrick” de Ruben Hernandez.

El Suburense de Aluminio acaba la Lliga en 9è lloc amb 7 punts.


I ara la Copa 2014

Després de Setmana Santa s’iniciarà una nova edició de la Copa, on els nou equips que s’han inscrit -només el Bali Club no hi participa- s’han dividit en dos grups.

En el Grup A, han quedat enquadrats el Frankfurt La Fita, el Bar Restaurante Garrofer, la Penya Barcelonista-Marqueting Nil, el Dionisos FutSal i la Penya Espanyolista-Can Xavi. Quatre dels cinc primers classificats de la Lliga, un autèntic “grup de la mort”.

En el Grup B es troben l’Art Bonaire, el Vallpineda, el Sucrense i el Suburense de Aluminio.

Després d’aquesta fase de grups, el dos primers classificats disputaran les semifinals.


ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No