Futbol escolar

El masculí B de l'escola Pia i el femení de l'Aragai guanyen la final del Torneig Cruyff Courts

Els dos conjunts disputaran el campionat de Catalunya, que se celebrarà a Igualada el 18 de juny

Redacció Vilanova i la Geltrú 08-04-2014 17:12 Lectures 2299
Ajuntament Vilanova. Fotografia de tots els participants

Ajuntament Vilanova. Fotografia de tots els participants

El camp de futbol Cruyff Courts va acollir divendres els partits corresponents a la darrera fase del Campionat 6 Vs 6. Després dels partits classificatoris la final masculina la van disputar l'Escola Cossetània i l'Escola Pia B, amb victòria pels segons. Pel que fa a la final femenina, les guanyadores van ser les noies de l'Escola Aragai que es van enfrontar amb l'Escola Pia.

Per tant l'escola Pia B, en categoria masculina, i l'escola Aragai, en femenina, seran els representants vilanovins al campionat de Catalunya que es disputarà a Igualada el dia 18 d'abril i que donarà la possibilitat de competir per una plaça al campionat Mundial que es farà a Amsterdam al mes de juny.

L'organització també va voler premiar el Joc Net, que va recaure en l'Escola Cossetània. El premi valora l'actitud de respecte dels equips durant la competició i el joc en equip.

En aquesta mateixa línea, tots els jugadors i jugadores van signar la bandera del respecte. Una signatura amb la qual es comprometien a posant en pràctica, durant la competició, els valors de respecte cap als àrbitres, els oponents, el públic i l'organització. Cal destacar que, en aquest tema, ha estat molt important la implicació dels mestres de les escoles que hi han pres part.


ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No