CB Samà

Victòria del sènior masculí A davant el Sant Boi

El sènior femení del CB Samà també perdia per un contundent 75-53 a casa del CN Sabadell

SÈNIOR MASCULÍ “A” (1a CATALANA – GRUP 01)
BÀSQUET SANT BOI “A”      60
LA PARRÒQUIA SAMÀ VILANOVA “A”  69

SÈNIOR MASCULÍ “B” (3a CATALANA – GRUP 04)
RENOLIT BÀSQUET RIBES “B”    76
INTERSPORT OLARIA SAMÀ “B”   70

SÈNIOR MASCULÍ “C” (SÈNIOR BCN – GRUP 02)
BÀSQUET SAMÀ VILANOVA SMC   70
C.E. HALHEÑA      60

SOTS 21 MASCULÍ  (S21M PREFERENT – GRUP 01)
BÀSQUET SAMÀ VILANOVA S21M   52
SANT IGNASI      67

SÈNIOR FEMENÍ “A” (1a CATALANA – GRUP 01)
C.N. SABADELL A      75
LA PARRÒQUIA SAMÀ VILANOVA “A”  53
CB Samà:  LAIA – JUDITH – ELI – MERI – HELENA – E. MEGIAS – ANIRA – IRENE – JÚLIA
Parcials:  15 - 15/ 18 - 11 (33 - 26) / 24 - 15/ 18 - 12 (75 - 53)

DERROTA CONTRA UN SABADELL DOMINANT

El Sènior Femení A del Samà visitava el dissabte anterior una de les pistes més difícils de la competició, pertanyent a un C.N. SABADELL A classificat en segona posició.

Començava el matx i els dos equips sortien intensos, tant ofensiva com defensivament, amb l’ànim de dur la iniciativa del partit. Després d’uns primers deu minuts competits, i amb forces personals per part del conjunt local, el primer període finalitzava amb un empat a 15 punts. Resultat positiu si es té en compte el rival, tot i que millorable, si es pensa en els 6 tirs lliures errats.

El segon període continuaria sobre la mateixa línia, amb dos equips molt implicats al darrera. Tot i que aquest cop, les més castigades per l’arbitratge serien les vermelles, que acabarien concedint 15 tirs lliures a les de Sabadell durant el quart; perquè l’acabessin amb un parcial de 18-11, amb el que marxarien al descans amb un avantatge de 7 punts.

Bona primera part de les vermelles, tot i que tocaria patir durant aquesta segona meitat. Es reprenia el matx, i la diferencia en l’electrònic era de tant solts 7 punts; tot i que durant aquest tercer període les locals apujarien una marxa, i després d’un contundent parcial de 24-15, aconseguirien marxar en l’electrònic de 16 punts. Posteriorment, durant el darrer període, les vermelles intentarien fer un últim esforç per capgirar el resultat, però no acabarien d’aconseguir-ho contra un C.N. SABADELL A que, apart d’estar encertat, tenia claríssim que no volia regalar res en defensa.

Per concloure, bon partit de les vilanovines tot i que s’acabés escapant en el tercer quart. Ara a seguir treballant pel proper partit que cau en diumenge 27/04/2014, a casa i a les 16:30h, contra un NEMSER TGN BASQUET A classificat únicament un lloc per sobre de les samistes!