CHVNG

El sènior de l'Hipersimply guanya a Tarragona i encapçala la classificació

CEHVNG. Imatge del partit del juvenil

TARRAGONA H.C. 20 - C. H. VILANOVA I LA GELTRÚ HIPERSIMPY 22 (12 – 11)

Victòria de l'Hipersimply a Tarragona en un partit fluix per part dels vilanovins on el més important eren els punts en joc i que situen l'equip segon a la classificació, empatat amb el primer i amb totes les opcions de cara a assolir l'ascens.

Partit dolent i estrany dels vilanovins que viatjaven a Tarragona amb baixes importants, aquest cop per raons laborals, per jugar davant d'un equip teòricament assequible i que no es jugava res, però que els va posar les coses molt difícils, i que en certs moment fins i tot va a arribar a controlar el joc, doncs van fer un inici de partit molt millor que els blaus, aquest cop jugant amb la segona equipació, portant sempre la iniciativa al marcador i sense permetre que els vilanovins entressin al partit, uns vilanovins molt tous en defensa , descentrats i desconcertats en atac que perdien pilotes una rere l'altre i no eren capaços de perforar la porteria rival. El punt d'inflexió va arribar al minut 20' de la primera part quan els locals es van posar amb quatre gols d'avantatge, 9 a 5. El temps mort era obligat i va servir per asserenar l'equip i amb un canvi de defensa, però sobretot d'actitud, l'equip va començar a reaccionar, a trobar-se a la pista i sobretot a ficar-se en el partit arribant al descans nomès un gol per sota al lluminós, 12 a 11 però amb unes sensacions totalment diferents.

A la segona part, l'equip va sortir prou millor que a la primera i de seguida ja es va capgirar el marcador 13 a 12, però llavors va entrar en joc la figura de l'àrbitre, molt casolà tot el partit que amb unes decisions totalment desafortunades, va fer que els tarragonins tornessin a manar al marcador, 16 a 15 al minut 10. Però fins aquí va arribar la resistència local, els blaus van tornar a defensar com cal i de seguida van tornar a manar al marcador i ja no van perdre la capdavantera en cap moment, tot i que la lluita a la pista va ser molt intensa, sempre es va mantenir un avantatge de dos gols fins el minut 23', quan desprès de que en Kike, posés el marcador 17 a 20 pels vilanovins, renda que van saber mantenir fins el final, tot i els esforços dels locals per capgirar la situació, fet que va provocar que els minuts finals fossin tremendament intensos i emocionants però que no van impedir que els punts marxessin cap a la capital del Garraf.

JUANJO ACEITUNO

El cadete masculino consigue un magnífico quinto puesto final

RAPID CORNELLÁ  31  -  HIPERSIMPLY CHVNG  26

Este sábado el cadete masculino del Hipersimply CHVNG finalizó la liga regular de segunda catalana de esta temporada. El resultado ha sido un fantástico quinto puesto en la clasificación final , a cuatro puntos de su inmediato seguidor , el CH Cambrils. Un grupo que para ser mayoritariamente de primer año, ha peleado todos los partidos de principio a fin. Una clasificación que va más allá de lo que esperabamos al principio de temporada..., bueno, excepto para Eva Bosque y Sergio Gallart , que siempre esperan de sus jugadores un poco más...

La evolución ha sido evidente, se empezó la temporada con un protagonismo claro de algunos jugadores y se ha acabado con un reparto muy amplio de papeles y responsabilidades en la pista. Una fuerte defensa y alternativas en ataque en todas las posiciones... e intensidad y concentración, dos características que definen a este grupo.

A pesar de las notables bajas de Marc, Iván, David, Jordi, Pau y Ricard , por su pase a categoría juvenil , esperemos que con las incorporaciones de Kenny y Roger , en la próxima temporada se realice un trabajo tan bueno como en esta.

Pero la competición sigue adelante, la copa es el siguiente reto y seguro que este equipazo dará que hablar.

Por cierto, este sábado también se disputó el último encuentro en casa del segundo clasificado, el correoso y duro Rapid Cornellá. Un 13 a 13 al final de la primera parte deja clara la igualdad que hubo en la pista. La defensa del Cornellá era un muro difícil de superar para los de Vilanova, pero en cambio la presión y la buena posición tanto en defensa como en ataque de los azules sorprendió a los locales. La circulación de balón en ataque fue la mejor arma de los del Hipersimply .

En la reanudación se sucedieron con más frecuencia entradas y acciones ilegales que en parte el colegiado permitía, especialmente a algún integrante del Cornellá que a pesar de su envergadura no podía superar a los nuestros sin rozar la agresión. La diferencia física favorable a los de casa se notó junto con el tipo de juego , que a veces se alejaba de las normas y usos del handbol , pero nadie de los de Vilanova se arrugó , así que la emoción e igualdad se mantuvo hasta el minuto 20 de esta segunda parte, en la que el trencilla permitió una serie de acciones al Cornellá que desnivelaron el marcador, acabando con un 31 a 26.

Enhorabuena a todos y cada uno de los integrantes de este grupo, que han conseguido hacernos disfrutar y han practicado un buen handbol. Ahora a por la Copa.

JUAN LUIS BIRLANGA

BON PARTIT DEL JUVENIL PERÒ AMB MAL RESULTAT FINAL

H. C. Vallag 21 - CHVNG Hipersimply – 20

Alineació: Ivens (P) – Franc (P) – Eloi (3) – Martí (2) – Omar (1) – Jordi – Arnau M. (4) – Kirian (4) – Joel (1) – Iban – Pere (5) – Ivan

El Juvenil del CHVNG Hipersimply va fer un bon partit contra H. C. Vallag, rival directe a la classificació i amb qui fins aleshores estava empatat a punts, però va acabar perdent pels seus propis errors i per no aprofitar les oportunitats que va tenir al segon temps per decantar el partit afavor seu.

Primera part molt igualada, amb alternances al marcador per tots dos equips, encara que ambdiferències mínimes. Entre els minuts 14 a 20 els vilanovins van gaudir de 4 minuts consecutius de superioritat, en els quals va encaixar un gol però no van aconseguir fer-ne cap. En el mateix període també va estar 2 minuts en inferioritat on cap dels dos equips va marcar. Al minut 23 el Vilanova aconseguia avançar-se en el marcador (7-8) però un parcial de 5 a 2 favorable al Vallag en els darrers 7 minuts de la primera part tornava a decantar el marcador a favor dels locals, arribant-se al descans 12 a 10 al lluminós.

A la segona part, tot i que els blaus van marcar els primers, els de La Llagosta aconseguienarribar al minut 3 amb 3 gols d’avantatge, la màxima diferència que va tenir un dels equips en el partit i posava el marcador 14 a 11. L’Hipersimply es va refer i 10 minuts més tard (minut 13) tornava a empatar el partit (17-17). Amb el contrari passant per un mal moment, els vilanovinsperdien dues pilotes i fallaven un claríssim contraatac, deixant escapar l’oportunitat d’agafar un bon avantatge al marcador. El Vallag va revifar i en set minuts feia un parcial de 3 a 1, que posava el marcador favorable als locals 20 a 18 a manca de 10 minuts. En els minuts finals els vilanovins, tot i que van patir 3 exclusions (una per distracció dels tècnics), feien un parcial de 1 a 2 que només serviria per escurçar distàncies (21-20).