OK LLIGA MASCULINA

Discreta derrota del Patí davant el Blanes

Xavier Rondón. Imatge d'arxiu

El C.P. Vilanova ha perdut per 3 gols a 6 davant el Muralla Óptica Blanes en el partit corresponent a la 25èna jornada de l’OK Lliga Masculina disputat aquest migdia en el Pavelló de la Plaça de Les Casernes que presentava una molt fluixa entrada de públic.

El Patí que ja va certificar el seu descens de categoria la darrera jornada, ha presentat força batalla i amb molt mala sort a un Blanes que es presentava amb el vilanoví A. Pons com a entrenador –es el quart de la temporada- i que lluita per no acompanyar als vilanovins en el descens. L’equip gironí, un equip d’ il·lustres veterans, es pel que hem vist Francesc Bargalló, autor de quatre gols i un porter –l’argentí Kenan – força experimentat i fins i tot segur. La resta una caricatura dels jugadors dels que en tenien referències. Molt haurà de treballar l’Albert per sortint-se’n, malgrat que pels vents que sonen en el mon comarcal podria salvar-se si es confirmen les fallides d’algun equip.

El Vilanova ha vist com en la primera part ha enviat dues boles als pals  i com F. Bargalló ha fet tres gols en tres canonades en els minuts 9 , 21 i 22. Aragonés havia escurçat diferències  amb  el 0 a 2 en el marcador..

En la segona part desprès d’un altra bola al pal i en el minut 2 i mig de nou F. Bargalló feia el seu quart gol. L’ex vilanoví M. Garcia feia el cinquè en el minut 8 i un desdibuixat F. Formatjé el sisè en transformar una falta directa acumulativa. Fins al final dos gols de Marsal en el minuts16 i 22 han deixat el marcador en el 3 a 6 definitiu. Destacar que el Vilanova no ha transformat dues faltes directes i que el Blanes n’ha fallat una.

Del Vilanova, res a criticar. Els jugadors ho donen tot i més i això es d’agrair. Ara toca preparar la propera temporada, amb calma però sense pausa.