Handbol

El CH Ribes queda tercer de la 1a Catalana Cadet Masculina 2013-14

Redacció Sant Pere de Ribes 09-06-2014 17:59 Lectures 1810

Arxivat a:

Eix. Top 4 Cadet Masculí A

Eix. Top 4 Cadet Masculí A

Aquest cap de setmana el Club Handbol Ribes ha tingut tres cites importants: el cadet masculí A ha jugat el Top4 de 1ª catalana, l’Infantil Femení B ha jugat la intercomarcal dels Consells de l’Anoia, Alt Penedès, Garraf i Baix Llobregat i el Cadet Femení ha jugat les semifinals de la Copa Federació.

En el Top4 del Cadet masculí jugat a Esplugues s’hi van classificar el H Cardedeu, el Sant Martí Voramar, el H Esplugues i el CH Ribes.

Els ribetans van jugar dissabte contra el H Esplugues un partit molt igualat que va posar contra les cordes a l’equip favorit però que es va decantar el els últims minuts a favor de l’equip local. Els ribetans van jugar diumenge contra el Cardedeu per optar pel tercer lloc de la classificació, i el van aconseguir.

Així, la classificació final del Top 4 de la Primera Catalana Cadet Masculina 13-14 ha quedat en l’ordre següent:

- Campió: H Esplugues
- Sots-campió: Sant Martí Voramar
- 3er: CH Ribes
- 4art: H Cardedeu

En la intercomarcal dels Consells que es va jugar a Castelldefels hi estaven classificats el Pla Moreres, l’E.Castelldefels, el CH Vilanova Hipersimply i el CH Ribes.

Les noies de l’Infantil Femení B del Ribes van jugar el primer partit contra el CH Vilanova. Un partit on les ribetanes van anar guanyant des de el principi, però aquest fet no va restar emoció perquè les noies del Vilanova van estar lluitant fins els últims minuts. Les ribetanes, però van estar molt encertades, concentrades i connectades. Un derbi local molt bonic de veure.

Les del Ribes van perdre la final contra el Castelldefels i la classificació de la intercomarcal dels Consells va quedar:

-Campió: E.Castelldefels
-Sots-campió: CH Ribes
-3er. CH Vilanova Hipersimply
-4art. Pla Moreres

Per finalitzar a Ribes, diumenge es va jugar la semifinals de la Copa Federació de la categoria Cadet Femenina contra el CH Igualada. En un partit molt igualat i emocionant fins als últims segons les ribetanes es van classificar per a la final que es jugarà aquest cap de setmana a Barberà.


ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres