Atletisme

Benet Nogales, subcampió de Catalunya de Veterans en 3000 metres obstacles

Eix. Benet Nogales a l'esquerra, al podi

Benet Nogales es va penjar la medalla de bronce a la categoria de 3.000 metres obstacles del Campionat de Catalunya de veterans a l’aire lliure. La prova es va celebrar diumenge 8 de Juny a la localitat del Vallés de Molet.

Benet va marcar un ritme constant amb el que va aconseguir desgastar el seu màxim perseguidor Hector Calvo Gonzalez però no va poder fer res per atrapar al primer classificat Xavier Sanchez Rodriguez que va arribar a la meta amb un temps de 10:56.96. Benet va creuar la meta amb un temps d’11:34.19.

Benito Nogales Cremades, nascut a 01/09/1965, va començar a còrrer al Col·legi dels Franciscans, Sant Bonaventura, de Vilanova i la Geltrú. Ha estat un dels millors atletes del PPCD Atletisme Vilanova.

En l'actualitat continua entrenant i competint en proves de veterans.