Atletisme

Benet Nogales, subcampió de Catalunya de Veterans en 3000 metres obstacles

Redacció Canyelles 11-06-2014 18:50 Lectures 1272

Arxivat a:

Eix. Benet Nogales a l'esquerra, al podi

Eix. Benet Nogales a l'esquerra, al podi

Benet Nogales es va penjar la medalla de bronce a la categoria de 3.000 metres obstacles del Campionat de Catalunya de veterans a l’aire lliure. La prova es va celebrar diumenge 8 de Juny a la localitat del Vallés de Molet.

Benet va marcar un ritme constant amb el que va aconseguir desgastar el seu màxim perseguidor Hector Calvo Gonzalez però no va poder fer res per atrapar al primer classificat Xavier Sanchez Rodriguez que va arribar a la meta amb un temps de 10:56.96. Benet va creuar la meta amb un temps d’11:34.19.

Benito Nogales Cremades, nascut a 01/09/1965, va començar a còrrer al Col·legi dels Franciscans, Sant Bonaventura, de Vilanova i la Geltrú. Ha estat un dels millors atletes del PPCD Atletisme Vilanova.

En l'actualitat continua entrenant i competint en proves de veterans. 


ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament