Marzia Cattini for Cerh. Imatge del partit entre França i Portugal

SUÏSSA  3 – ITÀLIA 7

FRANÇA 1  – PORTUGAL 3

Classificació .-

ESPANYA, ITÀLIA, PORTUGAL, (3 punts), FRANÇA, SUÏSSA,  ALEMANYA (0 punts)

França va posar les coses difícils a una jove selecció de Portugal, en arribar al descans amb 1 gol a 2, desprès d'avançar-se al marcador. Suïssa per la seva part sols va donar guerra en la primera part en el seu partit contra Itàlia, 2 a 3 en el descans pels italians.

Avui Espanya jugarà contra França que es presenta com el tercer en discòrdia i preparant un equip cara al Mundial de l'any vinent que es jugarà a casa seva.

Partits de la segona jornada (dimecres 16 juliol)