Derrota del sènior masculí del CB Ribes en el primer partit de lliga

El sènior masculí del Bàsquet Ribes va començar l'any oferint una imatge bastant pobre a Santpedor. Els ribetans van acusar les baixes sota els taulells, però es van mostrar incapaços de triar la millor opció en atac.

El primer partit de la temporada va deixar clar que el Bàsquet Ribes encara té molts punts a millorar. Sense Àlex Ferro, Xavi Cazorla i Rafel Rius, l'equip va patir en excés defensant el rebot, deixant que els pivots locals fessin un estrip impossible d'arreglar (23 punts i 8 rebots ofensius un, 16 punts i 4 rebots ofensius l'altre).

Ja des de l'inici, el Santpedor va ser conscient de la seva superioritat interior i ho va aprofitar per castigar la dèbil defensa ribetana amb 27 punts al primer quart. El Ribes només vivia de les transicions ràpides, incapaç de lligar quatre passades seguides en estàtic. Al segon temps, l'atac seguia sense funcionar degut a les males decisions, el desencert (4/21 en triples), i la manca de presència interior en atac. I tot i que l'equip va millorar amb una defensa zonal, no va ser suficient per retallar cap dels punts cedits al primer quart (43-34, minut 20).

La distància al marcador era assolible, però feia necessària una sortida seriosa al tercer quart. Per desgràcia, va ser el Santpedor qui va tornar a agafar la iniciativa, ampliant la diferència fins als vint punts. La manca d'inspiració ribetana va fer la resta: no era el dia de les remuntades impossibles. Després d'un últim quart per oblidar, els locals, que venien de baixar de 1a Catalana, es van quedar amb la victòria.

La setmana que ve el Ribes debuta a casa contra l'Olesa. El partit es jugarà el dissabte a les 17:45.

Anotadors: Lluís 4, Aimon 2, Josep 18, Toni, Manel 16, Xic 9, Edgar 2, Alexis 4, Gerard 2, Miki 4 i Roger.

Parcials: 27-18, 16-16; 22-16, 13-11.

Santpedor: 25 faltes, 35 rebots (16 ofensius), 23/40 T2, 3/11 T3, 23/45 T1.

Bàsquet Ribes: 37 faltes, 21 rebots (4 ofensius), 17/30 T2, 4/21 T3, 15/24 T1.