Derrota del sènior femení del CB Ribes que va plantar cara

SF 59 - Parets 66

El SF va plantar cara tot i les baixes davant del tercer classificat de l'any passat. Tot i que l'equip va tornar a caure en un final ajustat, la millora respecte la primera jornada va ser notable.

El Parets va haver de suar de valent i firmar un excel·lent últim quart per endur-se una victòria de Ribes. Les jugadores ribetanes van fer una molt bona primera part, on van assolir una renda de fins a 13 punts (31-18, minut 17). Només un petit sotrac ofensiu al final dels primers vint minuts va permertre les visitants entrar al tercer quart amb una mica d'aire als pulmons (31-25, minut 20).

A la represa, el Parets va oblidar-se de la zona i va augmentar la intensitat defensiva, però el Ribes va aguantar l'embranzida i fins i tot va ser capaç de reaccionar quan el rival es va posar per davant (38-39, minut 26), firmant un parcial de 6-2 que li donava la iniciativa al darrer quart.

Els darrers deu minuts, però, van ser totalment per l'equip visitant: el Parets va anotar els mateixos punts a l'últim període que en tota la primera part. El Ribes no va baixar els braços en defensa, però sí que va cometre els primers errors defensius greus del partit, cosa que el rival no va perdonar. Tot i això, i les baixes de Berta, Eli i Isa, l'equip va arribar a l'últim minut a només dos punts del rival, però els tirs lliures van afavorir un Parets molt més fresc.

Anotadores: Xènia 19, Piqi 12, Anna 6, Laura Ripoll 6, Laura Sancho 4, Mireia 4 i Ari 8.