Futbol Sala

Resultat Supercopa de Ribes i Jornada 1 de Lliga de Futbol Sala

MAMACHICHOS 5 - UNIFICACIO BIRRETANA KAL JORDI 1

Partit molt igualat encara que el marcador no sembli indicar el mateix, en que va existir igualtat en el marcador fins als darrers 3 minuts en que els Mamachichos van sentenciar l'actual campió de copa. Els campions de lliga (Mamachichos) es van avançar molt aviat en el marcador 1-0 però a la següent jugada l'Unificació empatava a 1.

La 1a part va ser molt disputada i tot i el respecte que els 2 gols va imposar, el marcador no es va bellugar més fins a la meitat de la segona part, en que els Mamachichos s'avançaven 2-1. Ocasions per ambdues bandes i molta igualtat fins que en una contra els Mamachichos van marcar el tercer a falta de 3 minuts, gol que va enfonsar els "Birretans" que van perdre el nord i encaixaven 2 gols més abans de la finalització del partit.