OK LLIGA MASCULINA

El Moritz CE Vendrell guanya 4 a 5 a la pista del Mataró

CE Vendrell. Moritz CE Vendrell - CH Mataró

El Mataró no va posar les coses fàcils al Moritz Vendrell per guanyar el primer partit de la temporada a l'OK Lliga. Després del tourmalet de l'inici, amb només un punt sumat en quatre partits jugats, el dissabte 25 d'octubre el Vendrell es va desplaçar a la capital del Maresme i va sumar tres punts molt importants gràcies a l'encert d'Eloi Mitjans, que va fer un pòquer de gols. Mitjans va fer el primer gol al minut 8, el qual va ser neutralitzat ben aviat amb un gol de Martí Casas. El mateix Mitjans, dos minuts després va fer l'1 a 2. I cap al final de la primera meitat Lluís Ferrer i Eloi Mitjans, de nou, van fer l'1 a 3 i l'1 a 4, respectivament.

A la segona part el Mataró es va arribar a posar amb un 3 a 4 amb gols de Povedano i Martí Casas. Sortosament, Eloi Mitjans va fer el seu quart gol particular. Però els locals no es van rendir i Èric Florenza va fer el 4 a 5 definitiu, tot i que fins al final van tenir opcions d'empatar el partit.

El proper dimarts 28 d'octubre, a les 21 h, el Moritz CE Vendrell jugarà a la pista del Cerceda el partit corresponent a la setena jornada de l'OK Lliga.