Victòria treballada del Tancat davant el Deltebre

UE TANCAT 1 – DELTEBRE CF. 0 (2A CAT.)

Victòria treballada en la tarda de diumenge vist el transcorregut en el transcurs de la tarda a les instal·lacions de la UE TANCAT.

Eren moltes les il·lusions posades en aquest partit ja que el rival que ens visitava era directe per a les aspiracions que busquem els dos equips.

Començava el partit com sempre, concentrats i tenint les millors ocasions però el destí i el desencert dels nostres jugadors més avançats ens impedia avançar-nos al marcador, tractant així d’enfocar de diferent manera el partit. Moltes imprecisions en jugades sense previsiblement perill, por a fallar. I així arribàvem al descans amb un 0-0 esperançador però alhora dubitatiu pel risc que això comportava.

Després del descans i donant entrada a Bilal per Chino, l’equip ha tingut més presència i més agressivitat creient en una possible victòria. Hem estat millor en la segona part amb contínues ocasions i en una d’elles després d’una bona triangulació de Bilal, Toni, Sergi i la finalització impecable d’Àngel va fer pujar al marcador el 1-0 que ens havia creure en la victòria. Faltaven 20 minuts i l’àrbitre no ens ho anava a posar fàcil ja que en una jugada aïllada treia la segona targeta a Mehdi, expulsà al nostre porter ensenyant la vermella i ens capgirava la resta del partit.

Llavors el tècnic Dani Muñoz va haver de treure a Rami i incorporar a Kandes com a porter, que ha estat esplèndid, per afrontar un final de partit vibrant, els jugadors s’han buidat fins i tot optant a poder rematar el partit amb una falta llançada magistralment per Roger que donava al travesser . No seria fàcil ja que a falta de 10 ‘ el col.legiat expulsà a Moha, el nostre lateral dret i ens va fer una altra vegada reestructurarnos de nou convertint Marc que havia sortit en punta a lateral dret. Però de nou l’equip i acompanyat per una afició que ha estat de 10 ens han portat a treure forces d’on no havien i saber aguantar les envestides del rival fins al final. En fi 3 punts que ens fan seguir somiant amb l’objectiu marcat pel club i que ens mantenen vius.

La setmana que ve nova batalla contra Jesus Catalonia dissabte 1 de novembre a les 17 h i esperem confirmar la millora d’aquest grup que millora setmana a setmana.