Handbol

Presentació dels equips SEA Costerets i Club Handbol Ribes

Redacció Sant Pere de Ribes 04-11-2014 9:56 Lectures 2237

Arxivat a:

Eix. Presentació dels equips ribetans

Eix. Presentació dels equips ribetans

El dissabte dia 1 de novembre al pavelló de Ribes va tenir lloc la presentació dels equips per a la temporada 2014-15 de les dues entitats handboleres de la vila: la Secció Esportiva de l’Ampa Els Costerets i el Club Handbol Ribes.

Sense pressa, però sense pausa van desfilant un a un tots els equips fins arribar al punt on es fan la fotografia oficial i després de la fotografia es col·loquen a la pista central tot esperant la sortida dels demés equips. Així, poc a poc es va omplint la pista de grans a petits des dels Juvenils, cadets i infantils (que pertanyen al club) passant pels alevins, benjamins i fins als prebenjamins (que pertanyen a la SEA). 

Aquest any el Club va presentar als seguidors i seguidores de l’handbol dos equips Juvenils un masculí que juga aquesta temporada a Segona Catalana i un femení que juga a Primera Catalana que és fruit d’una fusió de jugadores del CH Ribes i de l’EH El Vendrell. Dos equips cadets, el masculí que juga a Segona Catalana i el femení que juga a Lliga Catalana, la màxima categoria. Els dos nombrosos equips infantils masculí i femení juguen tots dos a Primera Catalana.

La SEA va presentar els equips alevins i benjamins de la SEA que juguen als Jocs Esportius Escolars del Consell Escolar, i l’equip aleví masculí B que aquest any està experimentant l’experiència de jugar a la competició de Promoció de la Federació Catalana d’Handbol.


ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres