Handbol

Presentació dels equips SEA Costerets i Club Handbol Ribes

Redacció Sant Pere de Ribes 04-11-2014 9:56 Lectures 2055

Arxivat a:

Eix. Presentació dels equips ribetans

Eix. Presentació dels equips ribetans

El dissabte dia 1 de novembre al pavelló de Ribes va tenir lloc la presentació dels equips per a la temporada 2014-15 de les dues entitats handboleres de la vila: la Secció Esportiva de l’Ampa Els Costerets i el Club Handbol Ribes.

Sense pressa, però sense pausa van desfilant un a un tots els equips fins arribar al punt on es fan la fotografia oficial i després de la fotografia es col·loquen a la pista central tot esperant la sortida dels demés equips. Així, poc a poc es va omplint la pista de grans a petits des dels Juvenils, cadets i infantils (que pertanyen al club) passant pels alevins, benjamins i fins als prebenjamins (que pertanyen a la SEA). 

Aquest any el Club va presentar als seguidors i seguidores de l’handbol dos equips Juvenils un masculí que juga aquesta temporada a Segona Catalana i un femení que juga a Primera Catalana que és fruit d’una fusió de jugadores del CH Ribes i de l’EH El Vendrell. Dos equips cadets, el masculí que juga a Segona Catalana i el femení que juga a Lliga Catalana, la màxima categoria. Els dos nombrosos equips infantils masculí i femení juguen tots dos a Primera Catalana.

La SEA va presentar els equips alevins i benjamins de la SEA que juguen als Jocs Esportius Escolars del Consell Escolar, i l’equip aleví masculí B que aquest any està experimentant l’experiència de jugar a la competició de Promoció de la Federació Catalana d’Handbol.


ENQUESTA WEB

A un mes de la cita amb les urnes, volem saber quina és la teva intenció de vot

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 28 de abril del 2019?

PP
PSOE
Podemos
Ciutadans
ERC
PDeCat
PNV
Altres