El Patí Vilanova cau golejat a Arenys

L’Arenys de Munt ha derrotat el C. P. Vilanova per 10 gols a 5 en el partit corresponent a la cinquena jornada de la Primera Divisió Nacional, disputat aquest migdia al Pavelló Municipal d’Arenys de Munt.

Res a dir de la victòria dels del Maresme que han estat superiors en tot al Vilanova, però destacar l’actuació arbitral que especialment en la segona part han tret de polleguera a tothom. Sols valorar que han assenyalat 40 faltes acumulatives repartides equitativament, han xiulat  3 penals, s’han executat 10 faltes directes entre les acumulatives i les directes per targeta i han mostrat 5 targetes blaves. Amb aquest números queda dit tot.

La primera part ha començat be pel Vilanova que ha inaugurat el marcador de la mà de Cordoba en el minut  7 però que ha portat a la targeta blava a Salvadó. El Patí jugant en inferioritat ha encaixat l’empat Illa i Fitó tot seguit avançava als locals en el minut 11. Desprès de fallar aquest jugador un penal ha arribat l’empat fet per Aragonés i un nou gol vilanoví de De Eguia els posava per endavant en el marcador, (abans el mateix jugador havia errat una falta directa). Abans dels descans Cusachs feia l’empat a tres en que ha finalitzat la primera part.

En la segona ha començat el “xou“ arbitral amb targetes, faltes etc... a tort i dret. Salvadó ha tornat avançar al Patí en el minut 5, però aquí s’ha acabat. Els locals amb un bon equip amb Marc Roca i Aguilar com a pals de paller i un Fitó que portava de corcoll a la defensa vilanovina han capgirat el partit i el marcador, succeint- se els gols, les targetes, els penals, etc..  El darrer gol vilanoví l’ha fet Salvador quan el marcador ja assenyalava un 8 a 4.

Total derrota esperada, contundent si però que ha de servir per preparar els dos propers partits contra els teòrics aspirants a l’ascens –Shum a casa i Caldes fora.

FITXA TECNICA

ARENYS DE MUNT.- Ballart, Cusachs, Illa, M. Roca, Daumal (equip inicial) Aguilar, Fitó, Gallardo.

C.P. VILANOVA .- Escofet, Salvadó, Aragones, Cristià, Cordoba (equip inicial), Cuevas, Muntané, De Eguia

Arbitres.- Srs. Gorina i P. Garcia. Una segona part per oblidar. Si volien ser protagonistes ho han aconseguit. Cap dels dos equips han quedat contents. Han aconseguit desquiciar-los a tots dos

Gols

Primera part

0-1 Cordoba (min 7); 1-1- Illa (min 8); 2-1 Fitó (min 11); 2-2 Aragonés (min 17); 2-3 De Eguia (min 18); 3-3 Cusachs (min 23)

Segona Part

3-4 Salvadó de FD (min 4 i mig); 4-4- Daumal  de FDA (min 6); 5-4- Roca (min 8); 6-4 Illa (min 10); 7-4 Roca de penal (min 12) 8-4 Illa (min 14); 8-5 Salvadó (min 16); 9-5 Fitó (min 21 ); 10-5 Daumal de FDA (min 23)

Targetes Blaves.- Salvadó, Illa, Aguilar i Roca ( 2)