Derrota del Casal Vilafranca en la seva visita a Sant Boi

Eix. Sènior 1 del S.E. Casal Vilafranca

Desplaçament molt complicat contra un rival que venia de perdre a pista del CB Gavà.

El primer periode va ser molt igualat (17-16), on els dos equips van voler imposar els seus estils, per endur-se el partit.

Els següents deu minuts van ser un recital des de la linea 3P dels locals on van aconseguir un 5/5. Tot i això, els nois de Vilafranca no van baixar els braços i gracies al bon encert de tirs lliures (3/5) van seguir dins del partit (37-34).

El tercer període els visitants no van saber plantar cara a un Sant Boi molt més agresiu en defensa i van aconseguir un parcial de 19-7.

Però el que si una cosa esta clara, és la voluntat de treballar i lluitar per guanyar dels nois de Xavier Villanueva. Tot i que al minut 5 el marcador reflexava un 63-47, van treure forces perquè a falta d'un minunt els visitants es posessin a 3 punts amb possessió. Pero finalment el Sant Boi es van endur la victòria.

El CASAL reben aquesta setmana al Aese A (6-5) a Joan marques dissabte a les 19.30h.