Handbol

Victòria del sènior A del CEH a Saragossa

CEH Vendrell. 1era Trobada Mini Handbol a Salou

Per fi, primera victòria del sènior masculí CEH Vendrell com a visitant de la present temporada. Els vendrellencs van haver de viatjar fins a Saragossa per aconseguir el triomf per 32 a 37 en un partit on els vendrellencs no van poder impossar el seu control fins a la part final del partit.

La primera part va ser per als locals per 18 a 16. Tot i que el CEH Vendrell va sortir molt concentrat en els primers minuts el Stadium Casablanca ràpidament va agafar el control del partit i manava en el marcador i en el ritme de joc. Els jugadors vendrellencs van començar a treballar desdde la defensa i poc a poc van eixugar la diferència i al arrivar a la mitja part només perdien per 2 gols.

La segona part va ser per al CEH Vendrell per un clar 14 a 21. El final de la primera part i l’inici de la segona va ser molt semblant, un CEH Vendrell molt centrat i que poc a poc agafava el domini del joc i que tancava la seva linea defensiva dificultant molt l’atac local. A partir de l’ecuador d’aquest periode va ser quan el CEH Vendrell va trencar el partit, i els últims 10 minuts de joc sempre va anar per davant en el marcador i va saber administrar la renda que havia aconeguit amb la feïna feta minuts abans.

El proper dissabte dia 20 a les 18:00 hores el CEH Vendrell rebrà la visita del Sant Esteve Sesrovires, un clàssic de la categoria i un equip dels que agrada veure jugar pel seu joc vistós, esperem que els dos equips ofereixen un bon espectacle en l’últim partit de l’any abans de l’aturada del nadal.

Ara toca anar pensant en el pròxim enfrontament contra el HC ESTEVE SESROVIRES, l’últim del anys i que es juga a casa.

Derrota del sènior femení davant el CE Tortosa

Partit intens entre el senior femení CEH Vendrell i el CE Tortosa, en el que les tortosines han mantingut en tot moment un lleuger avantatge en el marcador. L’encert en el tir i la defensa d’ambdòs equips, no feien pensar en la fragilitat de l’equilibri de forces, que s’ha vist trencat per les recuperacions de les visitants en els últims minuts de partit, quedant un resultat de 29-34.

Derrota domèstica dels juvenils masculí davant el H Sant Joan Despí

A pesar d’haver fet una magnífica segona part, marcada per una forta defensa, els nostres no han pogut superar el parcial de 4 amb el que ha acabat la primera part (7-11) El resultat final de 19-22 és de victòria pels visitants.

El cadet maculí per poc, però no ha pogut ser davant el Sant Quirze

L’enfrontament, a la categoria de cadet masculí, contra el CH SANT QUIRZE acaba en derrota dels d’ El Vendrell. Després d’una primera part molt igualada (12-13) i una molt bona segona part, el Sant Quirze s’ha imposat per quatre gols amb el resultat final de 28-32.

Les masters fan una bona primera part, les de la Roca remunten a la segona

El partit de les Máster del CEH Vendrell contra el BM La Roca acaba amb victòria de l’equip visitant, a pesar de la primera bona part de les nostres (9-7) El desencert en les recepcions i una temporal descoordinació ha estat aprofitat per les de La Roca que, de menys a més, ha acabat guanyant de cinc gols, amb el resultat final de 17-22.