UE Tancat

Derrota del Tancat en la seva visita a Gandesa

Eix. Plantilla del UE Tancat a Gandesa

CF GANDESA 2 – UE TANCAT 1

Tornava el futbol després de l’aturada pel pont de la Inmaculada i amb il·lusió després del bon sabor de boca que ens deixà l’última victòria a casa contra el Roda.

Visitàvem el camp del Gandesa un bon equip i amb 22 punts en una situació privilegiada.

L’inici ha estat de mutu respecte, ben tancats enrere sense línies de passada per crear dubtes en el seu joc, la possessió mes llarga ha estat para ells encara que sortint bé a la contra, ja en el minut 13′ una pilota perpendicular a l’esquena dels dues centrals, el porter dubta en la sortida i quan ho decideix el davanter ja havia contactat amb la pilota i elevant-ho per damunt pujant l’1-0 al marcador, els mals presagis s’auguraven ràpidament encara que hem ajudat a pensar això quan abans de la mitja hora de joc i en la iniciació del joc per banda s’intenta driblar en una zona prohibida i la pèrdua ens ocasiona el 2-0 i així arribaríem al descans.

Després d’una xerrada intensa i encoratjant-los al fet que sortissin al camp a disputar la segona part amb orgull després d’haver regalat la primera part així ha estat fent que el rival en 45′ no aconsegueixi tirar entre els 3 pals. Escurçaríem distància en una jugada a pilota parada que després d’un rebutgi del porter Moha aconsegueix el 2-1, encara que fet i fet resultaria definitiu no hem deixat d’intentar-ho fins i tot gaudint d’oportunitats per haver empatat el partit però el resultat ja no es mouria ni després dels 6′ d’afegit.

Nova derrota en la tornada a la competició. Dissabte que ve dia 20 juguem de nou i davant un rival directe i el que es presenta es un partit vibrant i apassionant de nou a casa i davant la nostra gent . Amunt Tancat, a estrènyer que ve el Camp Clar.