Regata

El CNV acomiada l'any amb una regata de vela lleugera

Eix. Els guanyadors al podi

El cap de setmana del 13 i 14 de desembre, el Club Nàutic Vilanova va organitzar la 4a prova del Circuit Català d'Optmist, en la que van participar 170 regatistes dels Grups 1 i 2 i un total de 18 Clubs.

La jornada de dissabte no es va disputar cap prova per manca de vent. Però diumenge, amb un vent mitjà entre 6 i 10 nusos del NE amb mar de fons i fort corrent es va començar puntuals i es van poder disputar les 4 proves que permetien un descart a la classificació general.

El podi absolut del Grup 1 el va liderar Nacho Davila del CN Vilassar de Mar, Nil Subirats del CN Cambrils, pujava a la segona posició i tancava el podi Arnau Gelpí, del CN el Balís.

Pel que fa al Grup 2, Lluis Blazquez (CN Premià), Joan Vila (CM Torredembarra) i Blanca Jiménez (CN Vilassar de Mar) són els regatistes que van conformar-ne el podi absolut a la classificació final.

En quant als regatistes del Club Nàutic Vilanova Grup 2-C, primer classificat MIQUEL BAENA; Grup 2-A, segon classificat Arnau Balart.

Aquesta ha estat l'última competició de l'any pels Optimist.

L'entrega de trofeus la va realitzar la Alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Sra. Neus Lloveras, el Sr. Sergi Sevil, membre de Junta de la Federació Catalana de Vela, el president del Club Nàutic Vilanova Sr. Joan Cabrero i Josep Calvet. Posteriorment es va realitzar un extens sorteig de regals i accessoris nàutics.