El Patí cau per 2 a 7 a Sant Feliu

El Sant feliu ha derrotat amb claredat al C.P. Vilanova per 7 gols a 2 en el partit corresponent a la 12èna jornada de la Primera Nacional disputat aquesta tarda-vespre al Pavelló de Sant Feliu de Codines.

El Sant Feliu es un equip força correcte, amb veterania i sobretot experiència en aquesta competició i que com està demostrant es fa fort a la seva pista, sempre incòmoda i que ha guanyat amb tot mèrit aquest partit.

El Vilanova que estrenava entrenador, Ll. M. Medrano, ha ofert les mateixes  sensacions que darrerament, es a dir febles, molt febles en defensa i inoperants en atac. Molt haurà de treballar Medrano per reconduir la situació i especialment si no hi ha incorporacions que donin una qualitat superior a la que estan oferint alguns dels components del Patí.

El Vilanova sempre ha anat -des de el primer minut- per darrera en el marcador amb una targeta blava en el minut 1 i la transformació corresponent de la falta directa situació que no ha aprofitat el Patí, mostrant un cop més un dels punts a treballar pel nou tècnic: les jugades de bola aturada. Al final del primer temps els locals ja dominaven per 3 gols a 1. I només començar la segona part, un nou gol del Sant Feliu en el minut 1 ha deixat el partit vist per sentència, especialment per la incapacitat vilanovina per  intentar capgirar el marcador.

Sols en queda resignació i a esperar que el  treball que normalment hi haurà amb canvi d’entrenador pugui portar també un canvi en els resultats i respirar un xic, almenys per sortir de les places de descens.

FITXA TECNICA

SANT FELIU.- Turon, Vila; Hinojal, Altayó, Valls (equip inicial) Garcia, Fajas, Parellada

C.P. VILANOVA.- Ventura, Salvadó, Ramirez, Aragonés, Córdoba (equip inicial) Muntané, De Eguia, Cristià, Raventós

ARBITRES: Srs Bifet i Serraclara

GOLS:

PRIMERA PART:

1-0 Vall de FD (min1); 2-0 Garcia (min 14); 2-1 Córdoba (min 15); 3-1 Garcia (min 20)

SEGONA PART:

4-1 Hinojal (min 1), 5-1 Garcia (min 13); 6-1 Parellada (min 17); 6-2 Cristià (min 19); 7-2 Fajas (min 24)

TARGETES: Aragonés, Altayó i Cristià