Handbol

Final d'infart del sènior masculí del CEH Vendrell

Eix. Imatge del partit de les cadets a Lleida

Novament un final d’infart i una altre vegada la moneda li surt creu al CEH Vendrell que veu com s’escapen dos punts més en un partit on després de realitzar durant tota la segona part una gran remuntada el va perdre per un gol, amb el resultat final de 27 a 28.

El primer parcial per als visitants per 14 a 18. Massa facilitats en defensa feien que el Sant Joan Despí aconseguís gol amb relativa comoditat i això descentrava molt als jugadors vendrellencs que no acabaven de trobar el seu lloc a la pista.

El segon parcial per als loscals per 13 a 10. Com es pot veure per el resultat els dos equips van tancar les defenses i el ritme de partit va ser més lent i molt més trabat. Aquest fet el va aprofitar el CEH Vendrell per culminar la remuntada i quan millor ho tenia per aconseguir la victòria va deixar escapar el partit en unes errades consecutives que van permetre als visitants aconseguir el gol de la victoria.

La propera jornada el CEH Vendrell visita el camp del líder, sense cap pressió i amb la clara intenció de fer un bon partit de cara als propers rivals.

Victòria de les cadets a Lleida

Partit intens al Pavelló de Lleida contra CH Associació Lleidatana i en el que les vendrellenques s’han imposat per 6 gols de diferència amb el resultat de 19-25. La portera Lídia ha tingut una espectacular actuació, desbordant les tiradores lleidatanes.

La primera part ha estat molt equilibrada, amb defenses avançades que, d’una i altra banda, ens han permès veure recuperacions molt vistoses. A la segona part les nostres s’han animat pel tir exterior, encara que no tot el que voldríem. La defensa lleidatana concentrada en un 5-1 no ha estat capaç d’aturar les incursions de la Sara, la Camila, la Judith i l’Avril.