El millor Vendrell de la temporada s'exhibeix de la mà d'Albert Trillas

Els taronges superen 98-72 al Sant Adrià i li recuperen l'average, en un partit rodó

Eix. AB Vendrell - UBSA

Exhibició dels vendrellencs davant el Sant Adrià, al qual van superar per 98-72, en un partit rodó, on els locals es van mostrar molt superiors al seu rival, molt encertats en el llançament de tres punts amb un 13/25, i dominadors del ritme de joc, que no va trobar resposta en els visitants, que van veure com els del Vendrell recuperaven fins i tot l’average particular, era de -25 del partit de la primera volta, i aconseguien sumar la segona victòria consecutiva.

Després dels resultats de la jornada, els del Baix Penedès continuen dotzens, però, empatats amb dos equips més amb el mateix balanç 9-10, en una classificació molt ajustada, on vuit equips estan separats per només dos victòries. El partit va començar amb un Vendrell molt endollat, que anotava tres triples, pràcticament consecutius, davant, el Sant Adrià responia tímidament, 13-8 als quatre minuts de joc; un parcial de 10-0, favorable als locals, dos triples més anotats, amb un gran Jaume Torres, gran partit el del base vendrellenc, 18 punts, 12 assistències i 34 de valoració, distanciava als seus amb el 25-13, a tres minuts de tancar el primer quart, al qual s’arribava amb un 28-20 al lluminós.

El segon període va ser un festival del conjunt taronja, amb una gran circulació de pilota, encert de cara a cistella, intensitat defensiva i un domini absolut del rebot, els d’Albert Trillas van passar per sobre del seu rival, que es va veure sorprès per l’efectivitat dels locals amb un allau de joc, amb un JJ Miguel, va acabar amb 25 punts, 14 rebots, 6 taps i 37 de valoració, que taponava contínuament el camí dels visitants de cara a cistella. Un segon quart que es tancava amb un 29-10 de parcial, que significava el 57-30 del descans. A la represa, els vendrellencs no van afluixar, quatre triples, dos d’Alejandro Cereto, un d’Eloi Galofré i un altre de JJ Miguel, deixaven la màxima diferència, 69-37 al marcador, a l’equador d’aquest tercer període i la sensació de que el partit s’havia acabat, amb un conjunt del Barcelonès que es veia del tot superat i no mostrava cap reacció, amb el 80-49 es tancaria aquest quart.

En els darrers deu minuts, els locals es van relaxar i els de Sant Adrià de Besòs, ho van aprofitar per anotar quatre triples consecutius que deixaven un parcial de 2-16, i que els acostaven fins el 82-65 a set minuts de la fi. Quedava encara molt, però, aquest Vendrell sap al que juga i contestava amb un 14-3, fruit de la gran defensa, que deixava un 96-68, a manca de poc menys de dos minuts, que donava la possibilitat de guanyar l’average, com així va ser. Cal destacar, que va ser l’últim partit del base vendrellenc Carlos Sintes, que deixa l’entitat taronja per fitxar pel Martorell de lliga EBA, al qual li desitgem molta sort, en aquesta nova aventura. Dissabte, els del Vendrell visitaran, la complicada pista del Ramon Llull, rival directe, on esperen sumar la tercera victòria consecutiva.

Pel Vendrell van jugar: Salido (4), Cereto (20), Galofré (11), Torres (18), Miguel (25), Sintes (6), Molina (4), Thiam (8), Galán (2) i Rovirosa.

Parcials: 28-20, 29-10 (57-30), 23-19 (80-49), 18-23 (98-72).