Gimnàstica Rítmica

Participació de l'AE Pasifae al campionat de Catalunya de gimnàstica artística

Redacció Vilanova i la Geltrú 24-02-2015 13:21 Lectures 2754
Eix. Els participants de l'AE Pasífae amb l'entrenador

Eix. Els participants de l'AE Pasífae amb l'entrenador

Aquest cap de setmana s'ha celebrat al pavelló l'Ausoneta de Vic, la primera fase del Campionat de Catalunya de gimnàstica artística masculina.

L'Associació Esportiva Pasífae ha participat en P1, P2 i N3 quedant en la categoria de P1 subcampions de Catalunya d'aquesta fase amb l'equip format per Víctor Martínez (8è), Nacho Linares (9è), Arnau Carrascosa (11) i Arnau Oscar Rodríguez (28) destacant la segona posició en anelles del Víctor i la segona en barra fixa de Nacho.

A la categoria de P2 el nostre gimnasta Noah Català ha quedat en 13a posició dels 27 nens que competien i, finalment, en la categoria més superior N3 ha competit Salva Sánchez obtenint la 8a posició destacant una segona posició en cavall amb arcs i una tercera en salt. Enhorabona a tots els gimnastes ia seguir treballant per a la propera.

La següent cita de la A.E. PASIFAE serà el 7 de març a Lleida amb les nenes de Promogym.


ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No