Patí Català

Dani Vilardell triomfa a la Copa d'Espanya de Patí Català

Redacció Sitges 24-02-2015 19:05 Lectures 6359

Arxivat a:

Eix. Dani Vilardell a la Copa d'Espanya de Patí Català

Eix. Dani Vilardell a la Copa d'Espanya de Patí Català

El passat cap de setmana, el Club Nàutic Port d’Aro de Platja d’Aro (Baix Empordà) va acollir una prova de la Copa d’Espanya de Patí Català, on Dani Vilardell va obtenir la primera posició. Aquest regatista del Club Nàutic Sitges es va sobreposar a les dures condicions del vent per guanyar una competició que gaudeix d’un gran prestigi en el món de la vela.

L’actualitat de l’entitat sitgetana també destaca per la bona actuació d’Àlex Lago al campionat de catamarans de Castelldefels. El regatista sitgetà, tot i només disputar una de les dues jornades pel fort vent, va poder realitzar una gran actuació i acabar al podi.

A finals de mes, malgrat que el Club Nàutic Sitges estigui en ple procés de remodelació, el club tornarà a posar en marxa la seva escola formativa i el seu equip de competició.


ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No