Natació

El CN Vilanova firma la millor actuació de la seva història

Eix. Equip del CN Vilanova a Pontevedra

Després del tercer lloc per equips en el Campionat d´Espanya de natació màsters de llarga distància els nedadors/es màsters del CN Vilanova s´han traslladat a Pontevedra per carretera -seu dels XXI Campionat d'Espanya "Open" Master hivern P25, on van arribar després de dia i mig de viatge, amb previ entrenament, canvi de look i descans nocturn a León on s´han trobat temperatures de -6º .

El Campionat ha tingut una continuació de les bones sensacions que va tenir l´equip a Sabadell fa escassament tres setmanes.  El club s´ha classificat en la 44ª posició general en la classificació per clubs i 27ª masculina (de 137 clubs participants), molt meritori si es te en compte que només s´hi anava amb 9 nedadors, comptant una baixa important d´última hora per una forta grip. Un campionat marcat per un augment exponencial del nivell dels participants. Fins a 1287 participants (rècord absolut en un campionat estatal d´hivern).

La clau de l´èxit de les grans marques han estat la constància en els entrenaments durant l´hivern, progressió continua en les competicions prèvies al gran campionat, calma i confiança en el treball ben fet, la cohesió del grup davant les adversitats i el sentir-se important dins de l´equip tots els seus integrants. De tot això ha sorgit que s'hagin aconseguit 8 medalles i 16 nous rècords del club en les diferents categories en piscina de 25 m.

Raul Colorado Sánchez, categoria +20 anys, va aconseguir 3 medalles superant les seves millors marques de sempre en tres de les seves proves i igualant en d´altres dues els seus registres.

Joaquin Romacho a la graderia de la Piscina Rias do Sur

Francisco Villaden Padilla, categoria +55 anys, 3 medalles, les més inesperades i molt merescudes fruit del seu gran treball als entrenaments.
Argent en 200 m braça
Bronze en 100 m i 50 en braça

Francisco Villaden ben acompanyat per les nostres fèmines a la Piscina Rias do Sur

Erick Fontanals tot i ser el primer campionat d´espanya i no pujar al podi va firmar llocs de mèrit com el 5è lloc en la complicada prova dels 200 m estils individual.

També va estar molt actiu i ben representat el relleu masculí de la categoria Pre-màster amb Fco. José Herrera, Raul Colorado, Erick Fontanals i Mario Millan -aquest últim debutant i que li va tocar la papereta de suplir a Carlos Pulido que es va haver de quedar a casa per una inoportuna grip.

Van col·laborar en les puntuacions per equips Zineb Ouazani que debutava en un campionat d´aquest tipus i Càrol Fernández.

Tot això possible per la bona feina coordinada per Fco. José Herrera tècnic de l´equip de natació màsters