El Patí Vilanova cau derrotat a Burguillos

CP Vilanova. L'equip a l'arribada a Burguillos

El C.P. Burguillos ha derrotat per 6 gols a 3 al C.P. Vilanova en el partit corresponent a la 17èna jornada de la Primera Divisió Nacional disputat aquesta tarda en el Pabellón Municipal de Burguillos del Cerro.

Lamentable derrota del Vilanova, que avui no te cap classe de justificació extra-esportiva, i que ha mostrat unes mancances totals en atac i un irreconeixible sistema defensiu, davant un equip en el que destaca el vendrellenc E. Gual, autor de quatre gols i que com en el partit de la primera volta ha estat un veritable malson pels vilanovins, que per adobar-ho, no han perdut sols els tres punts en joc sinó el gol-average particular. I això, siguem clars pot ser mortal al final del campionat.

La primera part ha finalitzat amb  un gol a zero a favor dels locals –Gual al minut 5- i amb una targeta blava a Macià que no han aprofitat els locals. Si en aquest primer temps defensivament el Patí ha estat mig correcte, en la segona part ha estat un colador i els gols han anat caient en una i altra porteria, però mantenint els locals sempre una diferencia mínima de dos gols al seu favor.

Total decepció, de les grosses, del que esperàvem que avui els de Medrano donessin un cop de puny sobre la taula i fer un pas ferm per la permanència i amb el que ens hem trobat ha estat amb un cop de puny, si, però al mig de la boca

Fitxa Tècnica.-

C.P. BURGUILLOS.- Guash, Martí, Gibert, Vera , Gual (equip inicial) Lozano, Gumà, Fernandez

C.P. VILANOVA -.- Escofet, Cordoba, Aragones, Salvadó, Cristià ( equip inicial) Ramirez, Macià, De Eguia, Muntané

Arbitres: Srs Lopez Varela (l’inefable) i De la Hera

Gols

Primera part

1-0 Gual (min 2)

Segona part

2-0 Vera (min 2); 3-0 Gual (min 3); 3-1 Cordoba (min 5); 4-1 Gual (min 17); 4-2 Cordoba (min 21); 5-2 Gual (min 21); 6-2 Lozano (min 24); 6-3 Cordoba (min 24)