Tercera victòria consecutiva pel CB Ribes

Bàsquet Ribes “A” 88 – 61 C.B.Morell “A”

Fitxa Tècnica:

Lluís (0); Aimon (9); Roman (5); Josep (25); Toni (7); Manel (6); Rafel (8); Miki (12); Xavi (16). Lesionats: Alex. Absent: Edgar.

Entrenador: Fermín Sánchez. Delegat: Victor Escobedo. 13/22 en tirs lliures. 9 triples anotats (Xavi 4; 2 Tono; 2 Pepe; Aimon).   20 faltes comeses per 26 rebudes.

Parcials: 26-13; 28-21; 18-20; 16-07.

Bon partit del Basquet Ribes que va aconseguir la tercera victòria consecutiva, al derrotar amb claretat i contundència al C.B.Morell, fins a les hores segon classificat de la lliga.

Els primers minuts van ser d’imprecisions sobre tot en el tir exterior, però amb molts bons minuts de Miki en atac i Rafel sota els taulells. Es va arribar al minut 5 amb un resultat de 10-02, que va obligar l’entrenador visitant a demanar el primer temps mort de l’encontre. El joc es va reanudar amb intercanvi de cistelles, amb 8 punts consecutius de Josep (màxim anotador de l’encontre amb 25 punts), per acabar amb un nou parcial local de 8-0 amb dos triples de Toni que deixaven el marcador en 26-13.

A l’inici del segon quart es van mantenir les diferències. Els de Tarragona van estar molt be en el rebot ofensiu, però no van poder aturar el joc ofensiu dels Ribetans que, amb 7 punts de Xavi i 10 de Josep, marxaven cap a vestidors amb 54 punts anotats i un avantatge de 20 punts (54-34).

A la represa nou parcial local, amb tres triples de Xavi, que ja semblava definitiu. Però la resposta dels visitants amb un 0-8 va deixar les coses com estaven a la mitja part  (62-42 al minut 26’) i al minut 30 es va arribar amb un marcador de 72-54.

En els primers 4 minuts de l’últim quart cap dels dos equips aconseguia anotar, la qual cosa afavoria els interessos dels locals. Una cistella d’Aimon amb tir lliure addicional  va “obrir la llauna” i a partir d’aquest moment el domini dels de Garraf va ser aclaparador. Amb el partit dat i beneït, els visitants solament van anotar 7 punts per 16 dels locals que arribaven al minut 40’ amb una máxima renda de 27 punts (88-61).

Amb aquest important triomf el Basquet Ribes es situa en quarta possició, amb un balanç de 13 victòries per 9 derrotes, amb empat a punts amb els dos inmediats perseguidors (C.B.Navàs i Cantaires Tortosa). Precisament la propera jornada el Basquet Ribes es desplaçarà a la difícil pista del C.B.Navàs.