Victòria del sènior masculí del CB Sitges en un partit difícil

AEC Collblanc–Torrassa “B” 64- Bàsquet Sitges “A” 82

Marc, Jordi 4, Roger 14, Edu 10, Noel 5, Xavi 8, Mauro 15, Toni 8, Nacho 18, Alex, Velasco 3.

Entrenador: Edu Piñero. Delegat: Fredi Domínguez.

Parcials: 15-26  16-17  19-15  14-24

Un marcador de 64-82 sembla indicar un partit fàcil per el visitant, però res més lluny de la realitat. El Collblanc s’hi jugava molt en aquest partit, darrera del Sitges i el Molins, primer i segon respectivament, que tenen cert marge sobre els seus perseguidors. Del tercer al setè lloc hi ha cinc equips separats per un sol punt, i tenen dret a jugar fases d’ascens els quatre primers, és a dir que les posicions tercera i quarta, les dues darreres places d’accés a fases d’ascens, se la juguen entre cinc equips i no tenen marge d’error ja que passen del tercer al setè amb un sol partit perdut. El Collblanc- Torrassa que era el tercer classificat a la jornada 22 rebia el dissabte la visita del Bàsquet Sitges en la jornada 23.

Inici del partit amb un Sitges més encertat que el Collblanc, que defensava molt fort els homes interiors a la zona, però descuidà els tirs exteriors dels homes alts i encaixa dos triples del Xavi i un parcial de 2-13 al minut cinc. Aquesta diferència es mantindria fins el final del primer quart 15-26. En el segon quart el criteri arbitral començava a penalitzar el joc interior dels dos equips i carrega de personals els pivots, tant locals com visitants, cosa que començà a treure de polleguera a tots dos entrenadors. Els canvis del Sitges amb un Roger molt encertat en el joc interior i un Mauro letal en els contraatacs, mantenien el Sitges amb l’avantatge superior als 10 punts 31-43 a la mitja part.

A la represa la persecució del pivots per part dels àrbitres continua i això li dona bon resultat als locals que retallaren les diferències fins a posar-se a sis punts 41-47 i amb opcions de retallar encara més desprès d’assenyalar una personal de llançament de tres tirs lliures. I quan pitjor estaven les coses per el Sitges, aparegué un inspirat i encertat Ignasi Vicente que amb tres triples consecutius i un llançament addicional aconseguí fer perdre els nervis a l’entrenador local, que veuria la segona tècnica i ser expulsat de la banqueta El Sitges finalitzaria el quart amb 8 punts d’avantatge 50-58. El degoteig de baixes continuava, encara que ara era per els jugadors de camp, per cinc personals per el Collblanc i eren eliminats el Nº 12 i 14 i per el Sitges Edu i Marc, però el Ignasi Vicente continuava a lo seu (màxim anotador del partit amb 18 Punts) i amb un nou triple en el inici del darrer quart, restablia la diferència de  més de 10 punts favorables al Sitges 56-67 minut tres. D’aquí fins el final  del partit aquesta diferència no feu més que ampliar-se fins els 18 punts finals 64-82.

Proper partit dissabte 21 de març  a les 18:00 hores, visita la pista de Pins Vens el C. B. Vilatorrada “A” que es troba a la posició vuit de la classificació, i que en el partit d’anada va posar al Bàsquet Sitges les cosses molt difícils.

Classificació: 1r. Bàsquet Sitges , 2n. Bàsquet Molins , 3r. AESE.

Sènior  Masculí – 3ª Catalana – Grup 03

Nou Basquet Olesa “B” 55 - Bàsquet Sitges “B” 84

Lledó, Marimon, Sánchez, Pérez, Albes, Villar, Vargas, Romero, Bayé, Sant, Baig.

Entrenador: Galdric Bover.

Parcials: 12-21  16-24  15-20  12-19

El Bàsquet Sitges guanya a la pista de l'Olesa i fa un pas important per assegurar la categoria. Els sitgetans van sortir molt concentrats des d'un bon inici i a través del control del rebot defensiu, van poder córrer i jugar ràpid al contraatac. Al segon període els locals es situaven en una defensa zonal per mirar de canviar la dinàmica del partit però el Sitges responia amb triples i amb una bona circulació de pilota que deixava el partit al descans amb un marcador de 28-45. Al tercer temps els locals van arrancar fort amb un parcial de 10-5 però el Bàsquet Sitges va saber reaccionar i tornar a la línia de joc que havia demostrat a la primera part per acabar vencent en tots els períodes.

El proper partit, dissabte 21, a les 16:00 hores, a Pins Vens contra el C.B. Viladecans - San Gabriel “B”

Sots 21 Masculí – Nivell A-1 – Grup 01

C.B. Viladecans-Sant Gabriel 65 - Bàsquet Sitges “A” 48

Eugenio, Jaume, Andreu, Miquel, Porras, Albert, Hamzah, Brandon, David, Guillem, Barberà, Nil.

Entrenador: Rubén Hernández.

El proper partit, dissabte 21, a les 19:30 hores, a Pins Vens contra el C.B. Matadepera Taronja.

Júnior – Masculí - Nivell “A” – Grup 04

Autoescola Mes Vial – C.B. Esparreguera 57 - Bàsquet Sitges “A” 43

Llonch, Selma, Martí, Sanjosé, Borrego, Serrano, Rodrigo, Royo, José, Alcázar i Hernández.

Entrenador: Baltasar Molina i Ferran Gracia.

El proper partit, dissabte 21, a les 12:00 hores, a Pins Vens contra el C.B. Viladecans - San Gabriel.

Cadet “A” – Masculí – regular – Nivell B1 – Grup 06

Bàsquet Sitges “A”

Partit ajornat.

El proper partit, dissabte 21, a les 12:45 hores, desplaçament a la pista del B.C. Tecla Sala “A”.

Cadet “B” – Masculí – regular – Nivell B2 – Grup 01

Bàsquet Sitges “B” 44 - C.B. Corbera Vermell 67

Royo, Villellas, Arnau, Rodrigo, Garcia, Casterad, Izquierdo, Jara, Aumatell, Granados, Zitan, Alcocer, Pujante.

Parcials : 6-23  8-19  13-13  17-12

8ena jornada per al Sitges. Un Sitges que davant l'encert i l'efectivitat en llançaments des de 6,25 del visitant només sortir al 1er quart, quedava pasmat, davant un 4 de 4 en triples que des d'es d'un primer moment obria un avantatge en el marcador per al visitant, sense gairebé haver passat temps en el marcador. Els nostres front la situació, no entenien que estava passant i arribaven al final del 1er quart quasi sense anotar i sumar en el marcador quan s'havia sortit amb un objectiu, lluitar fins al final ja que en el partit d'anada l'havien guanyat, malgrat l’absència de jugadors aquesta vegada!

Encara que el ritme intens amb que havia sortit el Corbera i l'avantatge en el marcador considerable del primer quart, el Sitges era conscient de que restaven molts minuts i podia canviar-ho, tot i no haver entrat encara en el partit. Però no, el Corbera s'entornava altra vegada i ampliava l'avantatge en el marcador fins a 30 punts, cosa que el Sitges seguia sense anotar fàcil i amb poques solucions en atac. Els nostres marxaven a la mitja part amb mal sabor de boca, conscients de que s'havia de canviar i no abaixar el cap, almenys retallar aquell avantatge considerable del visitant al final per marchar a casa contents. Només 2 minuts del 3er quart li van fer falta al sitges perquè li comencessin a sortir les coses be, l'actitud havia canviat radicalment la disputa pel quart ho demostrava.

Els de casa havien aconseguit entrar en el partit deixant enrere la mala passada de 1era part, retallant així l’avantatge d'un Corbera que havia mostrat superioritat fins al moment. Les opcions del sitges, eren poques però l'objectiu de retallar l'avantatge en el marcador s'estava complint. Un últim i 4t quart per als de casa donava l'objectiu per completat, i deixava en l’oblit la primera part. Bona feina Sitges!

El proper partit, diumenge 22, a les 11:00 hores, desplaçament a la pista del Sarsa Bages Joviat – La Salle Manresa 2.

Cadet “C” – Masculí – regular – Nivell C2 – Grup 03

Bàsquet Sitges “C” 53 - C.B. Nou Esplugues Blau 69

Àlex, Odin, Alejandro, Albert, Yeri, Nico, Nil, Mateo, Sergi.

Entrenador: Roger Romagosa

El proper partit, dissabte 21, a les 9:00 hores, desplaçament a la pista de la Creu Alta Sabadell – Vermell.

Infantil “A” – Masculí – regular – Nivell C2 – Grup 03

Bàsquet Sitges “A” 11 - Creu Alta Sabadell-2 61

Angel Sanz, Martí Milà, Marco Anoro, Xesc Albiach, Pau Chacón, Marc Villagrasa, Marc Marcet, Ramon Matas, Yan Deivis, Bruno Nogueira, Borja Hernández, Pablo Hernández, Daniel Munro.

Entrenadors: Marc Martínez i Roger Matas.

El proper partit, diumenge 22, a les 10:00 hores, desplaçament a la pista de Regina Carmeli Blanc.

Pre-infantil “A” – Masculí – regular – Nivell B1 – Grup 03

Bàsquet Sitges “A” 81 - C.B. Sant Pere Terrassa “B” 67

El proper partit, dissabte 21, a les 9:30 hores, desplaçament a la pista del C.B. Alisos.

Mini “A” – Masculí – regular – Nivell C1 – Grup 07

Bàsquet Sitges “A” 60 - Bàsquet Samà Vilanova –MMB 68

El proper partit, dissabte 21 a les 9:30 hores, desplaçament a la pista del Bàsquet Llor “B”.

Mini “B” – Masculí – regular – Nivell C2 – Grup 06

Bàsquet Sitges “B” 63 - AB El Vendrell Negre 57

Marc Rubí, Thomas Horner, Pau Alcàzar, Amadeu Moyà, Boris Zhekov, Alain Vernand, Erich Schward, Adrià Fradera, Txema Cidad i Pol Saltó.

Entrenadors: Pol Sant i Aina Navarrete.

El proper partit, dissabte 21 a les 10:30 hores, desplaçament a la pista del Joventut Sant Vicenç.

Pre-mini “A” – Masculí – regular – Nivell D1 – Grup 02

Jaume Garrigo, Oscar Miro, Jan Prat, Pol Velasco, Lluan Mayoral, Jonathan Coleto, Ignasi Guimenez, Biel Reinon i Miquel Lledó.

Entrenadors: Anna Robert i Rafa Lledó.

Jornada de D E S C A N S.

El proper partit, dissabte 21 a les 11:00 hores, desplaçament a la pista del Remacat SA Súria Mixt.

Sènior  Femení – 2ª Catalana  – Grup 03

Bàsquet Sitges – La Oca 51 - C.E.B. Sant Jordi “A” 63

Andrea, Marta Figueras, Sandra, Judit, Elia, Carol, Alba Fabre, Paula, Irene, Míriam, Cristina Estévez, Marta Alcalá, María.

Entrenadors: Vicky Marcos i Xavi Masana.

El proper partit, dissabte 21, a les 19:00 hores, desplaçament a la pista del Joventut Badalona Femeni.

Sots 21 Femení – Nivell “A” - Grup 03

Bàsquet Sitges 44 - C.B. Matadepera Taronja 34

Maria Mayolas, Cristina Navarro, Marta Alcalà, Patricia Garcia, Federica Soto, Andrea Llopis, Olga Romero, Desiree Marín, Núria Sales, Anna Robert, Andrea Piñero.

Absències: Núria Sales, Desiree Marín.

Entrenador: Cristian Sánchez.

El proper partit, diumenge 22, a les 10:30 hores, desplaçament a la pista del C.B. Sentmenat..

Júnior  Femení – Nivell “B” - Grup 03

Bàsquet Sitges 55 - U.E. Capellades 40

Nerea 19, Núria -, Elena 4, Margaux 6, Ari 2, Eulàlia 2, Noèlia 5, Xana 5, Aina 10, Aroa 2.

Partit disputat amb molta intensitat i decisió per part del Sitges, així doncs el marcador era favorable a les locals al final del 2on quart per 29-16. 1a mitja part excel·lent, jugant amb ràpids contraatacs i sent  agressives tant en defensa com en atac.

Al 3er quart es va seguir igual de concentrat, les distàncies es van ampliar fins a 42-22, l'últim quart ja amb el partit decidit l sitges es va relaxar en excés i les visitants vam retallar el marcador amb un parcial de 2-12. Però un altre estirada del júnior va ficar el 55-40 final.

Continua la ratxa de bon joc, confiança i ambició amb 4 victòries seguides.

El proper partit aplaçat, dissabte 18 d’abril, a les 18:00 hores, desplaçament a la pista del C.E. Escolapis Igualada.

Cadet – Femení – regular – Nivell B2 – Grup 03

Núria G., Carlota M., Jana L., Xènia S., Ainhoa R., Marina H., Emma S., Noelia V., Anna A. i Marta F.

Entrenadores: Carol Ivorra i Alba López.

El proper partit, dissabte 21, a les 12:00 hores, a Pins Vens contra el C.B. Begues Groc.

Infantil – Femení – regular – Nivell B1 – Grup 05

C.B. Vilatorrada 57 - Bàsquet Sitges “A” 37

Judit, Vinyet, Bea, Nina, Berta, Marina, Carlota, Alba, Cris, Emma, Sara.

Entrenador: Roger Romagosa i Aina Navarrete

Parcials: 20-11  22-11  6-8  9-7

Les lesions i malalties segueixen sent un problema i les sitgetanes s’han desplaçat amb set jugadores. Els ànims no eren els òptims i des del principi el rival ha dominat el marcador. Malgrat això, i que la intensitat ha estat baixa, condicionada per l'escassa plantilla, les nostres no han perdut la cara al partit en cap moment. S’han tornat a oferir massa facilitats defensives i en el rebot, però les accions sense pilota que s’han intentat han estat amb bon criteri i s’ha millorat notablement en les fintes i penetracions amb pilota.

El proper partit, dissabte 21, a les 12:30 hores, a Pins Vens contra el Remacat SA Súria.

Pre-infantil – Femení – regular – Nivell A2 – Grup 01

C.B. Granollers 42 - Bàsquet Sitges “A” 66

El proper partit, dissabte 21, a les 10:30 hores, a Pins Vens contra el Punt Inmobiliari C.B. Vilassar de dalt.

Mini “A” – Femení – regular – Nivell C1 – Grup 02

C.B. Gavà 34 - Bàsquet Sitges “A” 84

El proper partit, dissabte 21, a les 10:30 hores, a Pins Vens contra el BF Viladecans.

Mini “B” – Femení – regular – Nivell D – Grup 04

l’EEM Castellví de la Marca 67 - Bàsquet Sitges “B” 23

Parcials: 14-3  8-5  2-4  4-4   14-1  13-0  0-0  10-6

Derrota contra Castellví de la marca on s'ha realitzat un partit pèssim on no han jugat gens be per no fer les coses be.

El proper partit, diumenge 22, a les 16:00 hores, a Pins Vens contra el CE Xamba.