BASQUET RIBES “A” 90 – 51 MANYANET REUS “A”

Fitxa Tècnica

Lluís (2); Aimon (9); Roman (11); Josep (20); Toni (10); Manel (13); Guille (-); Edgar (-); Rafel (2); Alex (3); Miki (10); Xavi (10). 16/26 en tirs lliures (62%). 19/35 en tirs de 2 (54%). 12/21 (57%) en triples (Josep 3, Roman 2, Toni 2, Manel 2, Xavi 2 i Aimon). 14 faltes comeses per 24 rebudes.
Parcials: 28-12; 9-13; 23-14; 30-12.

El Basquet Ribes “A”, que per primera vegada a la temporada va poder comptar amb tots els jugadors de la plantilla, es va mostrar una setmana més intractable a casa i, en un partit molt seriòs i amb molt d’encert en el llançament exterior (12 triples), va superar amb comoditat i molta contundència un equip necessitat de punts com és el Manyanet Reus “A”.

Desprès d’un intercanvi de cistelles i les errades en els tirs lliures dels ribetans, els de Reus es van ficar per davant al transformar dos triples (6-8 al minut 5). Els Ribetans van reaccionar amb tres triples consecutius. El treball defensiu de tot l’equip i la verticalitat ofensiva dels jugadors exteriors comportaven un parcial de 20-2 (26-10 al minut 9), amb un destacat Josep, autor de 15 punts en aquest quart, que va finalitzar amb un resultat de 28-12.

En el segon quart els de Garraf solament van aconseguir anotar 9 punts. Les errades en el llançament, les pilotes perdudes dels locals, juntament amb el domini en el rebot ofensiu dels de Reus, van deixar el marcador en 37-25 a la mitja part.

A la represa els “blaus” van recuperar l’encert i el bon joc ofensiu, van treballar en defensa i amb dos parcials a l’inici (9-0) i final (8-0) del quart van deixar el partit molt ben encarat per afrontar els 10’ minuts restants (60-39).

Els visitants ho van voler intentar a l’últim quart, presionant a tota la pista i amb una defensa zonal, però l’encert local des de 6,25 m. va ser molt gran i les 6 “dianes” aconseguides van comportar un màxim avantatge pels Ribetans que, amb aquesta victòria, continuen una setmana més ocupant la cinquena posició amb 14 victòries i 10 derrotes.

El proper diumenge 29 de març el Basquet Ribes visitarà la complicada pista del C.B.Salou, líder d’aquest competit grup 4 de segona catalana.