OK LLIGA MASCULINA

El Café Cream Calafell Tot l'Any supera al Voltregà

És a un punt de la salvació matemàtica

Els jugadors de Sergi Macià han arrencat molt bé a la primera part (3-0) però a la segona han patit per a guanyar

Eix. Café Cream Calafell Tot l'Any

Aquest darrer dissabte del mes de març, el Café Crem Calafell Tot l’Any, ha aconseguit una gran victòria contra un gran equip com és el Club Patí Voltregà, victòria que fa preveure que la salvació matemàtica és a tocar, sempre i quan algun dels equips que ara van al darrera no sumin els 12 punts que encara resten en joc.

Els calafellencs han saltat al parquet conscients de la dificultat que suposava superar el Voltregà, que si bé no comptaven amb el perillós Xavi Armengol, és un equip molt conjuntat i ràpid que ha jugat la fase final de la Copa del Rei i que a la primera volta va golejar els calafellencs (9-2).

La primera part dels locals va ser per emmarcar. Després d’oportunitats de gol a les dues porteries i d’un tir al pal del capità Sergi Romeu, aquest va veure targeta blava per una topada involuntària amb Eric Vargas. La falta directa que podia suposar el primer gol dels jugadors de Ricardo Ares, va ser rebutjada en primera instància per Arellano i el llançador de la mateixa, Dani Rodríguez, va esgavellar la bola al pal.

Després de patir un xic per l’inferioritat numèrica, va ser Marc Vergès qui va desfer l’empat inicial amb un oportú gol després de diverses ocasions dels seus companys. El segon gol va arribar poc després amb una gran jugada culminada per Galbas i, abans del descans, Ferran Rosa, va fer el tercer. Els dos darrers gols van ser dedicats al periodista Ferran Rodríguez, que recuperant-se d’una malaltia, va assistir al partit acompanyant l’equip de narració de Calafell Ràdio.

A la represa, el Café Crem Calafell Tot l’Any va sortir una mica confiat i això va propiciar que en dos minuts el Voltregà posés la por al cos dels calafellens amb dos gols de Tirso Gómez i Àlex Rodríguez. Per sort, sis minuts més tard Sergi Romeu va sorprendre Torelló. Era el (4-2) i tot apuntava una victòria, però quan els calafellencs van perdre una bola, en un rapidíssim contracop, Tirso Gómez va reduir la diferència. Malgrat això, els calafellencs no van defallir, i a tres minuts del final, l’exblaugrana Jordi Gabarra va fer el què semblava, era el gol de la tranquil·litat, però no fou així. A dos minuts del final Àlex Rodríguez va fer el (5-4) que feia témer el pitjor quan a 32 segons del final, els àrbitres van assenyalar un rigorós penal que el porter David Arellano va evitar que fos l’empat. Just quan el Voltregà s’ho va jugar tot, traient de porteria a Torelló per donar pas a un altra jugador de pista, Pol Galbas va robar una bola i, en veure la porteria buida, va fer a plaer, el definitiu sisè gol dels calafellencs.

Com sempre, la Penya Estrellats de Calafell va animar l’equip calafellenc que al final va dedicar la victòria al periodista de Calafell Ràdio que porta gairebé quatre mesos de baixa per malaltia.

Fitxa Tècnica

Cafè Crem Calafell Tot l’Any: David Arellano, Sergi Romeu, Gerard Vergès, Pol Galbas i Jordi Gabarra. També van jugar Marc Vergès, Ferran Rosa, Oriol Palau i Pol Pàmies.

C.P.Voltregà: Torelló, Anguita, Vargas, Àlex Rodríguez i Daniel Rodríguez. També van jugar Grau i Tirso Gómez.

Àrbitres: German Sandoval i Josep Antoni Ribó, regular.

Gols: 1-0 Marc Vergès (10’), 2-0 Pol Galbas (11’), 3-0 Ferran Rosa (15’); segona part: 3-1 Tirso Gómez, 3-2 (3’) Àlex Rodríguez (5’), 4-2 Ferran Rosa (11’), 4-3 Eric Vargas (12’), 5-3 Gabarra (22’), 5-4 Àlex Rodríguez (23’), 6-4 Galbas (49’).

Targetes: Blava a Sergi Romeu (6’). Faltes d’equip: Calafell 7 – Voltregà 8.

Incidències: Cal dir, que abans de començar el partit, es va guardar un minut de silenci en record de les 150 víctimes del sinistre d’avió que va succeir dimarts passar als Alps francesos. Els jugadors del Café Crem van sortir a la pista acompanyats de jugadors prebenjamins que al descans van fer una exhibició.

Preparant el viatge a Manlleu

Després de les mini vacances de la Setmana Santa, el Cafè Crem Calafell Tot l’Any es desplaçarà a la pista del C.P. Manlleu que, aquest dissabte va sortir golejat de la pista del Vendrell (7-1). Els jugadors de Sergi Macià aniran a Manlleu conscients que un empat o una victòria, suposaria la permanència matemàtica tot i que caldrà veure què fan els equips del Noia, Mataró, Manlleu i Tordera, que tanquen la classificació. Mirant per dalt, els jugadors de Macià són ara a sis punts de classificar-se, per segon any consecutiu, per jugar la Copa de la CERS.

Autocar

Per aquest partit, la Penya Estrellats de Calafell organitza un autocar per a tots els membres de la colla que només hauran de pagar un euro. Com sempre, Calafell Ràdio, transmetrà el partit a través del 107.9 de la F.M. i per la xarxa Internet, amb la narració d’en Joan Enric Vidal i l’equip de comentaristes.

El líder de segona catalana, el Castellet, sua per superar al Calafell B (1-3)

Divendres al vespre el Café Crem Calafell Tot l'Any va plantar cara al líder inbatut, Castellet que, ben aviat serà campió de la Segona Catalana i ascendirà a Primera.

Els jugadors de Josep Solé, amb pocs efectius a la banqueta (faltaven Óscar Aguilar i Israel Rius), va sortir amb Jaume Mañé, -que va estar fantàstic tot i rebre tres gols- Joan Esteve, Pere Montserrat, Ferran Ortoll i Ibai Ávila. Després també va jugar Oriol Ferré.

Els dos equips es van tancar tant que va dificultar l'acció dels davanters. A més, els dos porters van estar molt encertats. A la primera part, una gardel.la de Joan Esteve va estar prop d'inaugurar el marcador però va ser a dos minuts pel descans quan el Castellet amb un “teva-meva” va desfer l'empat inicial.

La segona part va ser calcada de la primera. La desena falta d'equip del Castellet propicia que Joan Esteve converteixi en gol la falta directe amb un bon tir. Pocs segons després, la desena falta del Calafell va comportar una falta directe en contra que va aturar Jaume Mañé. Amb això, els jugadors del Castellet van començar a posar-se nerviosos ja que veien que el Café Crem els podria trencar la imbatibilitat. Una altra 'fava' de Joan Esteve va anar a la careta del porter del Castellet però després d'una altra ocasió clara pels locals, en un ràpid contracop, el Castellet va fer el segon. Una tarja blava a un foraster, va fer que Esteve, erigit com a líder de l'equip, llancés una segona falta directe, tot i que ben llençada, rebutjada pel porter i just quan el Castellet jugava amb un home menys, va fer el tercer i definitiu gol de l'equip que serà campió de lliga.