Cursa de muntanya

700 persones correran la 12a Cursa de Muntanya de La Talaia

Aquest diumenge 12 d'abril torna la 12a cursa de muntanya de La Talaia a Vilanova i la Geltrú. Enguany els participants poden optar per una de les quatre propostes de recorregut i distància però per aquells que ja ho tinguin clar

Redacció Vilanova i la Geltrú 08-04-2015 13:44 Lectures 1238
Eix. Imatge d'arxiu de la Cursa de Muntanya de La Talaia

Eix. Imatge d'arxiu de la Cursa de Muntanya de La Talaia

Pots participar en quatre distàncies

La Marathon Trail By Haglöfs, de 43K i 1800mD+, té un preu de 35€ pels federats i de 38€ pels que no ho són; la Cursa de 25K i 950mD+ està en 22€ i 25€ i l’Small Race de 13K i 450mD+ en 18€ i 21€. Per aquells que desitgin fer la Caminada Popular, el preu serà de 10€ i 12€ al llarg de tot aquest temps. Les inscripcions es poden duu a terme al web de la prova o presencialment al C/ Comerç nº4 de Vilanova i la Geltrú, dilluns, dimecres i divendres de 7 a 9 del vespre.

Cal apuntar que les tres primeres distàncies són puntuables per la 2a Lliga de Curses de Muntanya del Gran Penedès i la de Cursa (25K) forma part del calendari del 13è Circuit de Curses de Muntanya de la FEEC.

Dades d’interès

Tots els inscrits gaudiran d’ofertes d’allotjament en un bungalow del Càmping Vilanova Park, punt de sortida i arribada de les curses. En acabar la prova hi haurà botifarrada amb obsequis i sorteigs de material.


ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No