OK LLIGA MASCULINA

El CP Calafell llença a la primera part el seu partit a la pista del Manlleu

El Café Crem Calafell Tot l'Any que dissabte rebrà el Tordera encara no té assegurada matemàticament la permanència a la categoria

Eix. Marc Vergès, autor del primer gol dels calafellencs

El Café Crem Calafell Tot l’Any avui no ha pogut certificar la permanència matemàtica ja que ha perdut a Manlleu (4-2) que es jugava una de les darreres cartes per continuar lluitant per no baixar de categoria. El Calafell, segons el seu entrenador, ha llançat el partit a la primera meitat en què ha rebut tres gols, en pocs minuts de diferència.
A la primera meitat, el conjunt calafellenc ha jugar molt per sota de les seves possibilitats donant moltes facilitats al Manlleu per a batre Arellano. Després del primer tret del capità Romeu amb cert perill, el conjunt local entrenat per Joaquin López va posar a prova Arellano, que va veure com Farrés a boca de gol no va poder marcar per la lluïda actuació d’Arellano. Quatre minuts més tard i aprofitant les facilitats defensives del Calafell, Marc Julià va desfer l’empat inicial. L’entrada en joc de l’angolè Humberto Da Silva Mendez, va facilitar els dos gols següents aconseguits en quatre minuts per Jaume Ferrés i Marc Julià, respectivament.

A la segon meitat, el Café Crem Calafell Tot l’Any va tornar a la pista més ben posicionat posant a prova el porter local Jordi Garcia que ho aturava tot. Després d’una clara oportunitat pel local David Martí, Jordi Gabarra ha esgavellat una bola a un dels pals del porter local. Poc després el reusenc Marc Vergés ha despertat els ànims dels seguidors calafellencs al batre Jordi Garcia.

A partir d’aquí el Manlleu ha jugat un xic més nerviós conscient que molt sovint fa unes brillants primeres parts però baixa la guàrdia a les segones meitats. En pocs minuts els àrbitres han assenyalat dos penals, un a cada porteria que no ha fet variar el marcador ja que Arellano ha aturat el tret de Marc Julià i el calafellenc Ferran Rosa ha enviat la bola fora des del punt de penal. El quart gol dels osonencs a la part final del partit ha fet mal al Calafell que tot i això ha pogut fer el segon gol gràcies a un refús de bola.

Declaracions

En declaracions a Joan Enric Vidal de Calafell Ràdio, l’entrenador del Café Crem Tot l’Any, Sergi Macià, ha dit que  “sabíem que el Manlleu es jugava la darrera carta i que tenia molt a guanyar i nosaltres hem pecat de manca d’humilitat”. El tècnic barceloní que continuarà a la banqueta del Calafell la temporada vinent, ha explicat avui a Manlleu que “hem llençat el partit a la primera meitat, ens han sobrat els primers 15 minuts en què hem estat molt fluixos en defensa, cosa poc habitual en nosaltres i les contres, que les hem fet, han estat molt lentes, en canvi, a la segona meitat hem estat més implicats i això, dins de tot, em satisfà”. Macià ha acabat dient que confia en certificar la permanència dissabte vinent davant el cuer Tordera que ha plantat cara al Moritz Vendrell. Cal recordar que amb aquesta derrota d’avui, s’esvaiexen les poques opcions que hi havia de classificar-se per a jugar per segon any consecutiu, la Copa de la CERS.

Fitxa Tècnica

C.P.Manlleu: Jordi Garcia, Marc Julià, Lluís Teixidó, Jordi Farrés i ‘Alex Prim, cinc inicial -, Humberto Mendes i David Martí.

Cafè Crem Calafell Tot l’Any: David Arellano, Sergi Romeu, Jordi Gabarra, Pol Galbas i Gerard Vergès, - cinc inicial – Ferran Rosa, Marc Vergès i Pol Pàmies.

Àrbitres: Isaac Sanz i David Pico. Bé, millor a la primera meitat.

Gols: 1-0 Jaume Ferrés (min 8), 2-0 Jaume Ferrés (min 12), 3-0 Marc Julià (min 15); segona meitat 3-1 Marc Vergés (min 9), 4-1 Mendes (min 21),. 4-2 Gerard Vergès  (min 48).

Faltes: 8 el Manlleu i 5 el Calafell.

Incidències: Poques més de cent persones han presenciat el partit, dels quals unes 40 persones, seguidors del Patí Café Crem Calafell que s’han desplaçat cap a la localitat osonenca.

Dissabte a rebre el cuer Tordera

Aquest dissabte el Cafè Crem Calafell Tot l’Any, podrà certificar matemàticament la permanència si es guanya al cuer Tordera. Cal recordar que a la primera volta els jugadors de Macià ja van guanyar (1-3).

El partit, que començarà a 2/4de 9 del vespre, es podrà escoltar a través de Calafell Ràdio (107.9 FM) i mitjançant la xarxa Internet amb la narració de Joan Enric Vidal i els comentaris de Ramon Ferré i Andreu Vergès.

Segon equip

Pel que fa al segon equip sènior que juga al grup primer de la Segona Catalana i que aspira a l’ascens de categoria, ha guanyat avui a la pista de Monjos (4-9),