Victòria del CB Ribes davant el Vilaseca

C.B.VILASECA 70 – 80 BASQUET RIBES “A”

Fitxa Tècnica:

Lluís (0); Aimon (15); Josep (9); Manel (19); Guille (3); Edgar (2); Rafel (10); Alex (15); Miki (7). Absents: Roman i Toni. Lesionat: Xavi. Entrenador: Fermín Sánchez. Delegat: Victor Escobedo. 22/27 en tirs lliures (81%). 20/46 en tirs de 2 punts (43%). 6/13 en triples (46%). 25 faltes comeses per 26 rebudes.

Parcials: 22-28; 12-14; 19-25; 17-13.

Victòria del Basquet Ribes que, desprès d’anar guanyant de 18 punts al tercer quart, es va complicar la vida i va donar opcions al C.V.Vilaseca, equip a hores d’ara ja descendit.

En el primer quart els Ribetans van obrir una petita escletxa (6-12 al minut 4), però l’encert dels locals des de la línea de 6,25m, el control del rebot ofensiu i les dificultats dels del Garraf per tancar les penetracions, van tornar a igualar el partit (18-18 al minut 7’). Un triple sobre la botzina de Guille va deixar el marcador en 22-28.

En el segon quart, amb un parcial de 7-0, els de Tarragona es van ficar al davant per primera i última vegada a l’encontre (29-28 al minut 12’).  Es va produir llavors la reacció visitant amb un parcial de 05-14, amb bons minuts de Ferro (autor 15 punts) i Rafel (10 punts). Els equips van marxar cap a vestidors amb un resultat de 34-42.

A la represa els locals van anotar tres triples però els Ribetans van controlar el rebot defensiu, destacant novament la tasca d’en Rafel. Els punts de Manel (19) i Aimon (15) van permetre obrir una escletxa de 18 punts (47-65 al minut 27’). Els de vilaseca van poder retallar distàncies i el quart va finalitzar 53-67.

A l’últim quart es van viure els pitjors minuts dels “blaus”, que van arribar a estar 7 minuts sense aconseguir anotar i van rebre un parcial de 10-0 que va deixar el resultat en 63-69 a manca de 4 minuts. Els locals encara es van acostar una mica més 68-72 al minut 39. La verticalitat de Manel (màxim anotador de l’encontre) i l’encert de tot l’equip des de la línea de tirs lliures, van segellar la victòria Ribetana.

Amb aquest triomf el Basquet Ribes, amb 16 victòries i 10 derrotes, continua una setmana més en cinquena possició, però ara a tant sols 1 punt del segon classificat. El proper dissabte 18 d’abril a les 17:45 hores, al Cristofol Mestres, el Basquet Ribes rebrà la visita del Cantaires de Tortosa, l’equip més enforma de la competició, que compta a les seves “files” amb 5 jugadors americans i 1 Montenegrí. Aquest encontre potser decisiu per les aspiracions d’ambdòs equips.