Rugbi

Bona jornada pels equips de rugbi del Nova Olivella

Aquest dissabte, a les 12h, les categories sub.14 i sub.16, jugaven un triangular a Castellar del Vallés, de rugbi 7 (sevens)

Eix. Els jugadors del Nova Olivella al triangular de Castellar del Vallés

Una jornada on el Nova canviaria de “vestimenta habitual”, la vermella típica passaria a la blava. Un primer partit on el sub14 del Rugbi Nova Olivella s’enfrontava a l’equip anglès del Tudor Grange Rugbi (Solihull). Un Nova que es presentava amb inferioritat, amb la gran majoria dels seus jugadors del sub.12, per falta de efectius. Els nois de Rafael Linares, ho van donar tot, però l’equip anglès va passar per sobre (sobretot a la primera part), com una piconadora, tècnica i físicament. Una segona part on el Nova va reaccionar, però ja va ésser impossible la remuntada.

Rugbi Nova Olivella 15 (marques de Raúl i Julio, en dues ocasions) - Tudor Grange Rugbi 25. Seguidament, en el partit del sub16 l’equip anglès no va donar treva al Rugbi Castellar del Vallés. El tercer partit de la jornada, i segon dels sub14 del Nova contra el Rugbi Castellar del Vallés. Els nois del Castellar no van deixar respirar ni un segon, als sub12 del Nova, i tot va acabar amb el resultat de Rugbi Nova Olivella 10 (amb marques de Julio i Jaume) - Rugbi Castellar Vallés 50.

El quart partit, el sub16 dels anglesos, va donar un altre correctiu al Rugbi Castellar. I el cinquè partit, va tenir de tot, entre l’equip de Stephen Land i l’equip anglès, on el joc dur va sobrar en ocasions, però un Nova sub16, que va donar la cara, amb el resultat final, Rugbi Nova Olivella 15 (amb marques de Manel i Aitor, en dues ocasions) - Tudor Grange Rugbi 50.

I com l’equip anglès havia de marxar, a falta del partit sub16, Rugbi Nova Olivella - Rugbi Castellar del Vallés, es va fer l´entrega d´obsequis als equips (amb una foto en família per cada membre dels equips) i una “apetitosa” barbacoa pel tercer temps.

Seguidament la festa va acabar amb l’últim i definitiu partit, on els dos equips van decidir fer una mica de patxanga, on el resultat definitiu va ser el de menys. Dir; que va pagar la pena anar fins a Castellar per gaudir d´un gran dia de rugbi. Gràcies a tota la família del Rugbi Castellar del Vallés, que ens van tractar de conya. I gràcies als nois del Nova, pel seu esforç, i als familiars que no van parar d’animar en tota la jornada de partits.

El 10 de maig, els convidats seran ells, juntament amb RC. Martorell, a la Trobada d´escoles d´Olivella, i amistós rugbi 7, dels sub16. Aquest dissabte 18 d´abril ,a les 9:30h, trobada d´escoles a l´Hospitalet amb els equips; Vic, Gòtics, l´Hospitalet i Nova Olivella.