Ok Lliga Masculina

El Cafè Cream Calafell jugarà una 5ª temporada consecutiva a l'OK Lliga

L'equip de Sergi Macià va reaccionar a la segona part amb un 'hat trick' de Ferran Rosa que ha fitxat pel CE Noia

Eix. Celebració del CP Calafell

Ahir el Café Crem Calafell Tot l’Any va començar patint, però va acabar celebrant la permanència matemàtica, ja que al final va golejar el cuer i descendit Tordera (6-2).

El penúltim partit oficial de lliga al pavelló municipal Joan Ortoll va començar amb menys públic de l’habitual i amb una dutxa d’aigua freda quan als primers minuts de partit el Tordera va desfer l’empat inicial.

A la primera meitat els calafellencs no es van trobar còmodes a la pista, van jugar sense masses idees i amb un joc esbojarrat, xutant a porteria contraria, molts cops, sense encert.

Després d’una bona jugada entre Gabarra, Galbas i tret final de Gerard, sense sort, Manel Garcia va avançar els de Tordera al marcador. Aquest fet va motivar una mica els calafellencs que van xutar diversos cops a la porteria de López, sense encert. Una clar penal transformat de manera impecable per Ferran Rosa – futur jugador del Noia -, va ser refusat pel porter però Rosa no va perdonar. Abans del descans, els calafellencs van cercar sense jugar bé, el segon gol que no va arribar.

A la represa, va ser el capità Sergi Romeu qui va agafar la responsabilitat de xutar des de mitja pista per intentar sorprendre el porter visitant, però tampoc va arribar el gol de la tranquil·litat. Va ser arran d’una targeta blava mostrada a Cuenca quan Marc Vergès, al refús, va convertir en gol la falta directe, tot després que, en més d’una ocasió, el porter Arellano evités el segon gol dels torderencs.

A partir d’aquí, els ‘Drakkars’ de Sergi Macià es van animar, conscients que calia una victòria per a celebrar la permanència, quan en un atac local, Gerard Vergés va cedir al seu germà Marc que no va perdonar. Un penal en contra va ser mal llançat per Manel Garcia i aturat per Arellano. El gol d’Aldrich, que suposava el (3-2), va posar la por al cos dels locals que van continuar dominant. Un altra clar penal llançat magistralment pere Rosa, va suposar el quart gol dels calafellencs que van poder ampliar el marcador amb una falta directe que Galbas no va poder convertir en el cinquè gol, però va ser el mateix jugador qui poc després va fer el gol que sentenciava el partit. Ja al darrer minut i, a plaer, Rosa va fer el sisè gol i el seu hat-trick particular.

En acabar el partit, es va festejar el fet que a manca de dues jornades, el Café Crem Calafell havia obtingut el passaport per jugar la temporada vinent – la cinquena consecutiva – a la millor lliga del món.

En acabar, l’entrenador Sergi Macià deia que “hem assolit l’objectiu de la permanència amb seguretat. És cert que ha estat amb patiment a manca de dues jornadest, però avui els jugadors han demostrat que es mereixen aquest premi”. Macià va explicar que “el partit amb el Tordera era difícil, ells, ja descendits no tenien cap pressió i avui han vingut aquí a jugar i a guanyar, nosaltres hem plantejat un partit seriós i hem portat la iniciativa, hem estat més pràctics ja que només ens servia guanyar”.

Macià, va agrair ahir el suport de l’afició, “és la millor de l’Ok Lliga i sempre han estat al nostre costat i de debò que fa goig veure com espitgen l’equip a cada partit; ara hem de gaudir del què hem fet, pensant que encara resten dos partits de lliga i els volem guanyar i després homenatjar al Vicente Weiler jugant i gaudint d’enfrontar-te a la selecció estatal el 29 de maig”.

Per acabar dir que La Penya Els Estrellats, van cantar a Rosa, “Ferran, te queremos, que te vaya bien”, atès que Rosa ja ha anunciat que la temporada vinent defensarà els colors del Club d’Esports Noia que dirigirà Pere Varias.

Fitxa Tècnica:

Café Crem Calafell Tot l’Any: Arellano, Romeu, Gabarra, Gerard Vergés i Pol Galbas, - cinc inicial -, Marc Vergés i Ferran Rosa. A la banqueta Oriol Palau, Pol Pàmies i Xavier Andreu.

C.P.Tordrera: López, Garcia, Martos, Castañé i Manel Garcia – cinc inicial -, Aldrich, Cuenca i Serra.

Àrbitres: Óscar Valverde i Miquel Díaz, molt bé. Targeta blava al visitant Marçal Cuenca.

Gols: 0-1 Manel Garcia (min 3), 1-1 Ferran Rosa, de pena (min 16); segona part. 2-1 Marc Vergés, de falta directa (min 12), 3-1 Marc Vergés (min 14), 3-2 Aldrich (min 18), 4-2 Ferran Rosa, de penal (min 19), 5-2 Galbas (min 22) i 6-2 Rosa (min 24).

Faltes d’equip: Calafell 8, Tordera 9.

Incidències: Al descans, els equips benjamí B i Prebenjamí A van fer una exhibició. L’alcalde Joan Olivella, acompanyat del president de la Junta Gestora, Rafel Solé i d’altres regidors, va celebrar la victòria i la permanència.

Segon equip

El sènior B del Café Crem Calafell va guanyar divendres el Patí Vilaseca (7-4) en partit del grup primer de Segona Catalana. Ho va fer amb els tres gols d’Óscar Aguilar, els 3 de Ferran Ortoll i el d’Israel Seoane.

Veterans

Els Veterans del Café Crem Calafell jugaran dimarts a 2/4 d’11 de la nit contra el GEiEG a la Lliga B. Els calafellencs, que són líders, estan a dues victòries de ser campions.