Exhibició del Suburense a Olivella

Els gols de Dídac, Cano, dos de Geri i un hat trick de Josep María sumen la tercera victòria consecutiva al Suburense a manca de cinc jornades pel final de la lliga

Eix. Olivella - CF Suburense

CE Olivella 0 - CF Suburense 7

FITXA TECNICA:

Olivella: Cristian Anglada, Martin Fidalgo, Marc Gonsalez , Brian Eric (Manuel Sanchez ), Alex Morillas, (Toni Pinilla ) Roman Gutirrez, (Ruben Cortez ), Jesus Hidalgo, Felix Casalood, Fede (Joel Ortega ) Alejandro  Pascual, Oscar Borregan, (Victor Delgado).

Suburense: Mario Leon, Francesc Minga, Joey, Sarabia, Capa (Alberto) Marc Rodriguez, (Huete) Sarda, (Abel) Dídac, (Masana) Josep Maria Marcé, Geri, Cano, (Blas)

Arbitre: De la Iglesia Muñoz, mostraba tarjeta vermella directa a Victor Delgado i grogues per Marc Gonsalez i Felix Casalood dels locals, i per Capa, Marc Rodriguez, Sardà, i Abel del Suburense.

La nesesitat que té l'Olivella per sumar fa que l'equip volguès jugar-li al Suburense que un cop més es mostrava una picanadora destrosant i de que manera a l'equip d'Agust Isabel que els deixa tercers per la cua tenin molt complicada la salvació.

Tan sols se havien jugat quatre minuts quan una pilota penjada a l'àrea de l'Olivella era rematada de cap per Dídac posant el 0- 1. El sitgetà Alejandro Pasqual fou el jugador de l'Olivella que més va insistir i sense cap mena de dubtes el millor jugador local, el segon gol dels sitgetans fet per Geri a manca d'un quart d'hora per el descans li feia molt mal a l'Olivella que tres minuts me tar encaixava el tercer fet per Josep María molt murri, al darrer minut de la primera part un malt refús en defensa l'aprofitava amb un gran remat Cano posant el 0- 4.

A la represa amb tot decidit el Suburense encara va tenir temps per marcar tres gols més, gracies a un doblet del maxim realitzador del grup Josep Maria Marcé firmant així un hat trick, Geri tancava el festival golejador de l'equip al darrer minut en un gran passi de Blas Segarra que li posava en safata, el local Victor Delgado veia la vermella directa al minut 73 quan tans sols portava quatre minuts al terreny de joc.

Proper partit

El Suburense rep en aquesta jornada al Martorell cinqué per la cua, conjunt que lluita per no perdre la categoría es 15é a la taula amb 31 punts del 29 parits diputats, ha guanyat 8, empatant 7 i perdent 14, marcant 40 gols i encaixant 51. L'hora d'inici a les 17 hores.