Derrota en l'últim partit tot i el meritori ascens a Primera Catalana

PLOMS SALLE-REUS “B” 83 – 68 BASQUET RIBES “A”

Fitxa Tècnica:

Lluís (6); Aimon (-); Josep (20); Toni (-); Manel (6); Guille (4); Rafel (9); Alex (6); Miki (9); Cazorla (8). Absents: Roman i Edgar. Entrenador: Fermín Sánchez. Delegat: Victor Escobedo. 10/19 en tirs lliures. 8 triples (3 Josep, 2 Lluís, Manel, Miki i Guille).  23 faltes comeses incloses 4 tècniques per 19 rebudes.

Parcials: 23-14; 27-25; 13-11; 20-18.

El Bàsquet Ribes tanca la temporada de la mateixa manera que la va començar, amb una derrota lluny de casa, però amb un important i meritori ascens a Primera Catalana.

Amb la feina feta i l’objectiu ja assolit a la darrera jornada, els Ribetans es van desplaçar a Reus a disputar un encontre en el que ja no tenien res en joc i que per tant era difícil d’afrontar a nivell de concentració. Els locals, que encara lluitaven per la permanència, van estar més actius en defensa i molt encertats des de 6,25 m, amb 5 triples en aquest primer quart. L’encert dels Tarragonins juntament amb la relaxació dels visitants, van propiciar que els primers 10’ minuts finalitzessin amb una escletxa de 9 punts (23-14).

En el segon quart, els del Garraf, de la mà d’un inspirat Josep (que va anotar 15 punts de manera consecutiva) van tornar a igualar l’encontre (26-25). El protagonisme arbitral, extremadament cassolà i gens imparcial, juntament amb els 4 triples dels jugadors del Reus, van comportar un parcial de 10-1 en els últims 2 minuts, que va deixar el marcador en 50-29.

El Basquet Ribes va encaixar molts punts en els dos primers quarts i els jugadors van retornar a pista amb la intenció de millorar molt en defensa i no permetre cistelles fàcils, però el duo arbitral va acabar de treure del partit els Ribetans, que van rebre fins a 4 faltes tècniques que ja van acabar de trencar el partit.

Amb aquest resultat el Basquet Ribes finalitza la temporada a la segona posició d’aquest igualadíssim grup 4, amb una molt bona segona volta i amb un balanç de 19 victòries i 11 derrotes. La propera temporada l’equip competirà amb rivals com el Basquet Samà i el Casal de Vilafranca.