Triatló

Més de 600 participants a la 9ª Triatló Sprint de Sitges

Ajt. Sitges. 9ª Triatló Sprint de Sitges

La prova ha tingut com a dominadors als clubs Fasttriatlon i C. N. Vic-ETB, que han fet doblet en categoria masculina i femenina, respectivament. Dissabte, el C.N. Sitges, organitzador de la competició, va celebrar la Triatló Infantil, que va comptar amb la participació de més d’un centenar d’infants.

Els clubs Fasttriatlon i el C.N. Vic-ETB han estat els grans protagonistes de la Triatló Sprint de Sitges, celebrada diumenge al matí, ja que els dos clubs i els seus triatletes s'han repartit les primeres posicions de la prova en els pòdiums. En l'apartat masculí el guanyador absolut ha estat Jordi Garci, del Fasttriatlon, que també s'ha imposat en la categoria de clubs. Pel que fa a la categoria femenina, Sara Loher, del C. N. Vic-ETB, ha fet doblet como a guanyadora absoluta i campiona de la categoria de clubs.

La prova, organitzada pel Club Natació Sitges amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sitges, ha reunit a més de 600 triatletes, dividits en diferents categories. Com ja és tradicional, el C.N. Sitges també va organitzar dissabte el triatló infantil, de caràcter no competitiu, i que va reunir a més de 130 infants.

La Triatló, esport que recull natació, ciclisme i atletisme, va recórrer diferents espais de Sitges. La prova de natació, de 750 m, es va realitzar en aigües obertes a la platja de l’Estanyol; la ciclista, de 20 km, que va anar de Can Pei a la carretera C246a en diferents voltes, i la d’atletisme que va consistir en dues voltes de 2’5 km cadascuna al Passeig Marítim.

La Triatló Sprint de Sitges s’inclou en el circuit oficial de la Federació Catalana de Triatló.