Un Hipersimply amb moltes baixes dona la cara a Vic

Cròniques i resultats dels partits disputats aquest passat cap de setmana pels equips del Club Handbol Vilanova i la Geltrú

Eix. Segona derrota de l'Hipersimply al Top 6

CLUB HANDBOL VIC 32 – CH VILANOVA HIPERSIMPLY 25 (18-12)

Segona derrota de l'Hipersimply al Top 6, en un partit de nou marcat per les baixes als blaus, que només van poder desplaçar-se a la capital d'Osona amb deu jugadors, però que van saber oferir una bona imatge i van saber competir davant un bon equip.

El partit va començar molt igualat en els seus primers minuts, fins i tot es podria dir que els blaus van dominar aquesta primera fase del joc, però la mala sort es va cebar amb els vilanovins, doncs al minut deu, van perdre un jugador per desqualificació directa en una jugada tant involuntària com desafortunada, però que els deixà amb nou jugadors per la resta del partit. A continuació, en una altra jugada que no semblava important, un cop a la ma rebut per una altre jugador blau, deixà als vilanovins amb vuit jugadors i quaranta minuts per endavant. Aquest cop moral el va saber aprofitar el Vic, per marxar al descans amb un clar 18 a 12.

La segona part va començar amb uns vigatans disposats a no donar cap opció als del Garraf, però, els blaus, esperonats per les dificultats, van saber competir els trenta minuts amb una despesa física molt important que va impedir als locals marxar al marcador de forma totalment clara, fins i tot, van haver uns minuts on semblava que els blaus serien capaços de ficar-se en la lluita pels punts, però, va ser un miratge. Finalment, els vigatans, van tornar a controlar la situació i posar les coses al seu lloc i es van endur el partit amb comoditat pel resultat final de 32 a 25.

JUANJO ACEITUNO

El juvenil llença el partit en uns darrers minuts molt fluixos

CHVNG Hipersimply 23 - CEH Vendrell 33

Alineació: Franc (P), Arnau (P), Pere, Kirian (3), Ivan (5), Martí (3), Cesc, Gerard (2), Marc (8), Javi, Adrià, Omar (2), Ricard

El juvenil va fer una primera part desastrosa, amb 17 pilotes perdudes en aquest període i va llençar el partit, fruit de les seves errades.

Els primes 10 minuts van mostrar un equip poc posat en el partit i el Vendrell va posar-se per davant en només 10 minuts amb un avantatge de 1- 6. Els Vilanovins van reaccionar i amb un parcial de 4-0 semblava que es posaven dintre del partit. Però tot plegat va ser un miratge, ja que el Vendrell va seguir fent el seu joc, mentre que els locals, cada cop més descentrats, van encaixar un parcial de 2 – 11 per acabar la primera part amb un escandalós 7-16.

Com a mínim l’equip va aguantar el tipus en el segon temps, i va ser capaç de millorar i molt el seu joc d’atac. De totes maneres, el Vendrell va saber mantenir la diferència en torn dels 10 gols i acabar el partit amb un clar 23-33.

Important toc d’atenció principalment pels juvenils de segon any, que molt hauran de millorar la seva actitud si volen jugar en el sènior la propera temporada. La resta, els juvenils de primer any i els cadets, van aportar molt més i van demostrar moltes més ganes de competir.

El cadete masculino campeón de liga a falta de tres encuentros

CH SANT JOAN DESPÍ 33-37 HIPERSIMPLY CHVNG

Habitualmente lo ocurrido en el partido es el comentario principal de una crónica, pero esta vez el haber quedado campeones de su grupo con tres partidos por disputar es la mejor noticia con la que empezar .

El encuentro comenzó con una ventaja clara de los de Eva Bosque y Sergio Gallart, que ya en el minuto 13 se escapaban en el marcador con un 6-11. El ritmo en ataque era el habitual , casi a gol por minuto jugado y se llegaba a un 9-15 en el 18.

Realmente , excepto el ataque, como siempre muy rápido, vertical y efectivo, era mejor que la defensa, en la que un pivot improvisado como Arnau Benet hizo un buen papel y se desempeñó con contundencia y efectividad. Poco a poco la diferencia se fue esfumando y se llegó al final de la primera parte con un escaso 18-21.

La segunda parte tuvo un denominador común , las exclusiones en contra de los azules. Un arbitraje riguroso con todas nuestras acciones nos dejó en inferioridad numérica la mayor parte de este segundo tiempo. Los locales supieron aprovechar la circunstancia y en el minuto 7 habían conseguido realizar un parcial de 5-0 que daba la vuelta al marcador, 23-21.

Entre el minuto 10 y 19, la igualdad en el marcador fue constante, en el 20 los de Vilanova , apretando los dientes y poniendo un punto más de intensidad que los del Baix Llobregat , se adelantaban por tres goles, 26-29. A partir de aquí, rabia en la pista e instrucciones y metiendo tensión desde el banquillo , la diferencia se mantuvo hasta el final.

JUAN LUIS BIRLANGA

El infantil masculino "A" gana al Gavà

A pesar de la diferencia de edad ya que el Gavà jugaba prácticamente con un equipo alevín, nuestro infantil no supo jugar otra vez a un equipo inferior en físico, con una defensa 3-3 muy abierta y con una movilidad de balón muy buena, oponiendo el Vilanova  una defensa individual. Resumiendo, pese al resultado favorable al Hipersimply ( 28-15 ), el Gavà hizo un muy buen partido.

El partido empiezó muy bien para el Vilanova, con un resultado 14-4 , especialmente debido a la gran actuación de Kilian, que hasta el minuto 12 no encajo ningún gol. Y ralizó espectaculares paradas a pesar de una defensa individual con no muy buen resultado, ya que el Gava en los uno contra uno se marchaba fácilmente de los defensores locales.

En el minuto 20 , el Vilanova cambia su defensa a 3-2-1 y el juego mejora en general. Ya en la segunda parte el Vilanova sale con una gran empanada y el Gavà en el primer cuarto gana el parcial en goles hasta pedir tiempo muerto reajustar la defensa otra vez a individual y con más aciertos a portería, el Vilanova se escapa en el marcador hasta llegar al 28-15, pero insisto el partido se gana por mucha diferencia en el físico de nuestros jugadores respecto a los contrarios.

En este  tramo final de la liga  el equipo parece llegar algo cansado y poco fresco en el manejo de diferentes recursos y alternativas de juego de equipo. La próxima temporada en categoría cadete , el juego es mucho más rápido e intenso durante los 60 minutos y debemos aprovechar estos últimos entrenos antes de que acabe la temporada.

Para complementar los entrenamientos del "día a día", el club realiza el campus de Tecnificación (ya esta abierta la inscripción), en el que si el grupo se inscribe en número suficiente , se desarrollará un programa específico para mejorar cara a la categoría cadete, tanto en juego colectivo como individualmente por posiciones, incluida la portería.