Judo

Míriam Pané no te sort en el seu debut a la Copa d'Europa

Eix. Eric Rodríguez, Delia Rubio i Judit Casañas amb els entrenadors

El judo Vilafranca no para, dues activitats més de cap de setmana, tant a nivell Europeu, com a nivell català

Per una banda Míriam Pané debutava en la Copa d´Europa de la Corunya, com a membre de la selecció espanyola de judo, en la categoria junior de - 63 kg.

Pané no va tenir sort en el debut, i va caure davant la sueca Tilda Avesson, quan només quedaven 20 segons pel final, després d'anar guanyant tot el combat, i quedant-se així fora de les opcions de medalles.

Per altre banda, al Pavelló municipal de Palamós es va disputar el Campionat de Catalunya aleví, amb la participació d´Eric Rodríguez, Delia Rubio i Judit Casañas.

Tots tres van obtenir la mateixa posició, i van pujar al tercer esgraó del podi, quedant així bronzes en el Campionat de Catalunya.

També recordar que aquest any el Judo Vilafranca farà un Campus d´Estiu, des del 29 de juny fins al 31 de juliol. Per informació passar per club qualsevol tarda de la setmana a partir de les 18.00 h o trucar al telf 637.79.74.04