El CF Suburense celebra un històric ascens a 1ª Catalana

Amb l´empat final amb el Can Vidalet el Suburense s’assegurava el campionat sense tenir que esperar resolucions, fent la festa de l’ascens al municipal d’Aiguadolç

Alex Marce Gomez. El CF Suburense celebra un històric ascens a 1ª Catalana

Ni el recurs presentat per la Unificació Bellvitge al partit de Sant Mauro espatllava la festa del ascens del Suburense. L´equip un cop més va saber gestionar la pressió al terreny de joc jugant per guanyar, tenint la victòria pràcticament feta però el gol al 92 del Can Vidalet deixava un suficient empat a dos, que amb xiulet final de l’àrbitre va fer que esclates la joia, el somni de l’ascens s´havia fet realitat. Amb el crits des de unes grades repletes, Campions!! Campions!! a primera Catalana!!.

Els jugadors s’abraçaven tots en una gran pinya al mig del  terreny de joc que amb les mans juntes de cara als aficionats, pares i familiars, agraïen el suport donat, a la vegada que treien tot el que portaven dins.

Ara si que ningú ens pot treure el festejar que l’equip ha guanyat als terrenys de joc, estic molt content pel meu equip que han estat els que han lluitat tots els partits, declarava el mister en Josu Julian. Mentre tot eren abraçades, salts i crits. Després la festa arribaria als vestuaris amb les dutxes del cos tècnic, el dinar de germanor, tots junts jugadors i familiars i la rua en barca pels carrers de Sitges per festejar aquest ascens històric a 1 Catalana

El partit

Sense jugar una bona primera meitat degut que davant es va poder veure un bon Can Vidalet i la pressió que havia comportat el recurs de la Unificació Bellvitge al partit de San Mauro, que obligava al Suburense a sumar per no haver d’esperar la resolució de la Federació, l’equip sitgetà va apretar sobre tot des de el primer quart d’hora generant arribades amb molt de perill, com el xut a boca canó de Geri al 24, que s’anava fora o un minut després un altre tir de Cano molt ajustat fora, o l’ocasió potser més clara del mateix Cano al 28, un passi centre que no arriba ningú a tocar-la.

A la represa arriben  els gols, el primer de penal per unes mans dintre de l’àrea visitant, que l´auxiliar assenyalava deixant aixecada la banderola,   fent gol en Josep Maria Marcè, l’1-0, empatant però els visitants al minut 59 en una molt bona jugada d'atac, amb remat d’Illescas posant l´empat a un. Blas la va tenir al minut 78 a passi magistral de Josep Maria a l’espai, que al deixava sol però el seu remat el va poder treure el porter visitant Victor amb el cos, al 85 en una molt bona arribada, Abel que havia sortit en el darrer quart d´hora posava el 2 a 1 rematant una pilota solta, però en temps de descompta, al 92, Michel feia el 2 a 2 definitiu amb xiulet final de l’àrbitre Cortéz Rodríguez de Sabadell i començava la festa dels Campions.

Un Suburense que ha estat l´equip més golejador del grup, amb 82 gols i tercer menys golejat, amb 39 gols encaixats, dels 34 partits jugats ha guanyat 21, empatant 9 i perdent 4, sent el millor equip de la segona part, tenint a Josep Maria Marcè amb 23 gols, el màxim realitzador del grup, sumant en el darrers  8 partits 22 punts.

FITXA TECNICA

Suburense: Toni Santos, Minga, Marcos, Sarabia, Capa, Huete, Sardà, (Alberto), Dídac, Jose Maria (Joey), Geri, (Abel) Cano, (Blas)

Can Vidalet: Victor, Guiro, Dani, (Michel) Gerard, Oliver, Busi, (Hèctor) Robert, Alex, (Vicens), Illescas, Pere, Ivan, Kevin.

L’àrbitre Cortéz Rodríguez treu grogues per els locals Geri, Huete, Sardà i pels visitants Dani i Ivan.